Nádas György visszahozta a ’60-as éveket

Pénteken Nádas György látta vendégül a csapatot. Ráadásul a humorista nem is egy egyszerű vacsorát készített Tornóczky Anitának, Kállai Ildikónak, Beleznay Endrének és Pintér Tibornak. Nádas György egy kis időutazásra hívta a társaságot és ételei mellé a ’60-as évek hangulatát teremtette meg. Tojásleves, pörkölt és lekváros piskóta került az asztalra, a színpadon pedig táncdalfesztiválos paródiák csendültek fel.

Nádas György már Karda Bea segédjeként feltűnt a Hal a tortánban, most azonban egyedül ugrott neki a három fogásos menünek. „Nem az ételek vagy a társaság jelentett kihívást nekem, hanem az, hogy kamerák előtt kellett főznöm. Nekem ugyanis ez egy intim dolog, ráadásul az apróbb hibák, amiket elkövet az ember, nem maradnak titokban.” – vélekedett a humorista. – „Idegen volt a helyszín, így olykor bénáztam rendesen.” – tette hozzá Nádas György, aki tojáslevest, pörköltet és lekváros piskótát készített vendégeinek.


A humorista a hét záró estéjén a hatvanas évek hangulatát hozta el vendégeinek. „Én vagyok a legidősebb a csapatban és én még egy kicsit belekóstoltam a hatvanas évekbe. Gondoltam, hogy vicces lenne felidézni ezt.” – mondta Nádas György. – „Igazi, kelet európai este volt. Kávéscsészébe raktam ki az erős paprikát.” – emlékezett vissza nevetve a humorista. – „Nagyon izgultam, remegett a kezem, ami a többieknek is feltűnt. Nem tudom, hogy mi történt. Színpadon soha nem voltam ennyire izgatott, mint most.” – tette hozzá Nádas György, akinek estéjén Bach Szilvia és Ajala szórakoztatta a társaságot a táncdalfesztiválok paródiájával.