Döbbenetes DNS-teszt eredmény! Az egész világot átverték!

Nemrég az egész világ megbotránkozva olvasta a hírt, miszerint Angliában egy 13 éves kisfiú lett apuka. A boldog anyuka sem sokkal idősebb, mindössze 15 éves. A szülővé vált gyerekekre kemény élet vár, és a botrányok csak most kezdődnek igazán: kiderült ugyanis, hogy az egész csak átverés!

Chantelle Steadman 15 évesen adott életet kislányának, Maisie Roxannenak. Ez eddig stimmel, az anya ugyebár biztos. A kikapós tini, aki meglehetősen felelőtlen életet élt, 14 évesen esett teherbe, a nála két évvel fiatalabb Alfie Pattentől – legalábbis ezt állította a lány családja. A fiú nem is tagadta, hogy köze volt a kislányhoz. Sajnálatos, hogy a fiatalok már gyerekként elkezdik a szexuális életet, felelőtlenül, tudatlanul és leginkább gátlástalanul. Az eredmény jelen esetben egy gyönyörű kisbaba, no meg a hatalmas botrány, főleg, miután több más fiú is jelentkezett, mint szóba jöhető apuka. Mivel az esetet nagyon felkapta a sajtó, szép jövedelemforrást jelent a gyermekszülőknek, akik egyéb jövedelem híján így tartják el magukat és a kisbabát. Mivel mindketten hátrányos helyzetű családból származnak, rá vannak szorulva a fotókért és nyilatkozatokért kapott jövedelemre. Egészen pontosan a lány családja, Steadmanék azok, akik így szerettek volna egy kis extra jövedelemre szert tenni, és ez be is jött nekik – eddig. Miután kiderült, hogy a lányuknak nem csak Alfieval, hanem még számos más fiúval is volt dolga, az apának kikiáltott 13 éves gyerek szülei DNS vizsgálatot kértek. Az eredmény megdöbbentő: Alfienak semmi köze sincs a kisbabához!

HarmoNet tipp: Brutális: 13 éves apuka, 15 éves anyuka!>>

Mikor mindez kiderült, Chantelle apja bevallotta, hogy tudott lánya kalandjairól, és amikor teherbe esett, ő találta ki, hogy a szóba jöhető apukák közül válasszák a legfiatalabb, ártatlan képű Alfiet, mert erre tuti ráharap a sajtó, és a családnak lesz mit a tejbe aprítani. Chantelle természetesen belement mindenbe, és sikerült is az egész világot átverniük, Alfievel és családjával az élen. A pénz is szépen csurdogált, amiből a munkanélküli szülők eltarthatták hat gyereküket és a kisbabát is. A csalás azonban kiderült, mivel Alfie szülei biztosak akartak lenni abban, hogy fiúk az igazi apuka, vagy sem. Tény, hogy Alfienek is volt köze Chantellehoz, ám a kicsi mégsem tőle van. Az igazi apa személye is kérdéses még - itt is kiderülhetnek a jövőben érdekes dolgok. Most a szerencsétlen 15 éves anyuka közutálatnak örvend, szüleit pedig még keményebb kritikák érik világszerte – jogosan.

A gyerekek szexuális élete, és annak következménye társadalmi felelősség is, de a szülőknek még inkább oda kellett volna figyelniük, mi történik a családban. Az, hogy Chantelle szülei mindenről tudtak, és pénzszerzésre használták fel lányuk terhességét egészen elképesztő, csak úgy, mint a kisfiú, és szüleinek átverése. A legborzasztóbb mégis az ártatlan kisbaba sorsa, aki minderről nem tehet, mégis már születését is botrányok előzték meg, azóta pedig egyetlen pillanatra sincs nyugalom körülötte. A felhajtás csak még nagyobb, amióta az átverésre fény derült, és félő, hogy a felnőttek pénzsóvárságának és a fiatalok ostobaságának a kicsi issza meg a levét. Kérdéses az is, ki nevelheti ezek után a babát, hiszen addig Alfie gondoskodott róla, aki nagyon megszerette a kicsit, és igyekezett jó apukája lenni.