Janicsák István lakodalmat rendezett

A Hal a tortán filmes hete egy igazi Kusturicza féle lakodalommal kezdődött. Janicsák István ugyanis nagy fába vágta a fejszéjét. Veresegyházán násznépet toborzott, hogy megmutassa vendégeinek milyen is egy igazi lakodalom. Hetven liter tyúkhúsleves főtt és a legendás asszonykórus is előkerült a hétfő esti vacsorán.

Janicsák István nem tétovázott, hatalmas bulival indította el a Hal a tortán filmes hetét. „Mondhatni belecsaptunk a lecsóba. Meg szerettem volna mutatni, milyen is egy igazi vidéki lakodalom. Hetven liter tyúkhúsleves készült az összetoborzott násznépnek és a vendégeknek. Ezt az ízt nem lehet visszaadni, ha valaki csak öt főre főz.” – magyarázta a ZiZi Labor egykori énekese. – „Én nagyon ritkán főzöm, nem vagyok egy szakács típus, de ha úgy hozza az élet, akkor nem ijedek meg a feladattól.” – tette hozzá Janicsák István.


Csisztu Zsuzsa, Pártos Csilla, Kentaur és Kaszás Géza kis vonattal érkezett a vendégségbe egy lakodalmas zenekar kíséretében. „A hangulat az első perctől fantasztikus volt. Az volt a célom, hogy egy igazán jó bulival indítsam el a hetet, szerintem ez sikerült. Mindenki nyitott volt, beöltözött, segített abban, hogy amit elterveztem, az sikerüljön és jót mulassunk már első este.” – emlékezett vissza a házigazda, aki Pártos Csillának külön ételekkel készült.