Viselj amerikai fehérneműt! Erotika a köbön

A lenyűgözően erotikus amerikai fehérneműk divatja már nálunk is hódít. A hazai boltok kínálatában ugyan még viszonylag kevés helyen találkozhatunk a világhírű amerikai fehérneműmárkák teljes kollekciójával, de interneten keresztül már idehaza is van lehetőség arra, hogy külföldi cégek széles választékából rendeljünk.

Tömény erotika
Az amerikai fehérneműk általánosságban a mi kissé szégyenlős és illedelmes ízlésünkhöz képest kislányosan vagy éppen vérforralóan szexi, az érzékiséget szabadon és gátlásoktól mentesen hangsúlyozó stílust képviselnek.

A többnyire lélegzetállítóan gyönyörű darabokra egyöntetűen igaz, hogy a tervezők elsődleges szempontja az erotika kifejezése - bármilyen formában. A sportos stílus, a hétköznapi praktikum, a bőrbarát anyagok és a kényelem pedig csak ezt követően jöhetnek számításba. A leggyakrabban használt színek a fehér, fekete, vörös és rózsaszín, elenyésző a tört árnyalatok és pasztellszínek használata, hacsak nem arany, ezüst, pezsgő vagy hasonló luxust keltő színárnyalatról van szó.

Királynői megjelenés

Mégsem kell tartanunk attól, hogy az összhatás ízléstelen lenne, sőt, a többségében gyönyörűen kidolgozott, igényesen díszített darabokban egyenesen királynőnek érezhetjük magunkat.

Ehhez hozzájárul a nálunk a mindennapi használatban még kevéssé elterjedt fehérneműtípusok gazdag választéka is: kedvünkre válogathatunk ugyanis a fűzők, míderek, bustier-k (kapcsokkal záródó fűző) széles választékából. A középkori eredetű ruhadarab rafinált kidolgozásával valóban királynői megjelenést kölcsönöz viselőjének, ugyanis a mellet kellően megemeli, a derekat pedig karcsúsítja. 

Mindent a szemnek
A legszexisebb darabok között ráadásul nemcsak harisnyakötők, apró tangák, mindent megmutató baby-dollok és hálóingek szerepelnek a legkülönfélébb színekben és anyagválasztékban, hanem erotikus jelmezek, cicaruhák és szexi fehérneműszettek is, amelyek szerepjátékokhoz is kiválóan alkalmasak.

Az esküvői és menyecskefehérneműk is gazdagon díszítettek és a luxus érzetét keltik, és ezekre is igaz, hogy maximálisan az erotika jegyében készültek.

HarmoNet tipp:
A tökéletes este 5 titka - bevezetés a harmónia rejtelmeibe >>

Stíluskavalkád

A romantikus stílusú darabokra jellemző a gazdag díszítés, rafinált szabásvonalak a finom erotika jegyében, luxus anyagok használata, az elegáns, kifinomult kivitelezés, valamint az igényesség és aprólékosság a díszítésben: csipkerátétek, szalagok, gyöngyök, hímzések végtelen variációban előfordulhatnak.

A szexis stílus kedvelői válogathatnak a vadító mintákkal, merész színekben készült darabok között, melyek sokszor extrém, mégis gyönyörű kivitelezésének csak a fantázia szab határt.

A legkevésbé elterjedt a fiatalos stílus, amely ötvözi a vidám, pajkos, illetve vicces vagy kislányos megoldásokat és az egyszerű, bőrbarát anyagokat.

HarmoNet tipp:
Munkaköri előírás: Tilos bugyit viselni! >>

Luxus- és ékszerfehérneműk

A luxusfehérnemű fogalmát legtöbben a Victoria’s Secret amerikai fehérneműgyártó céggel társítják – joggal. Ugyanis a sztárok fehérneműgyártójaként elhíresült cég termékeit többnyire szupermodellekkel reklámozza és drágakövekkel teszi kívánatosabbá: luxus kategóriájú termékeik általában gyémántokkal, rubinkövekkel és egyéb rendkívül értékes drágakövekkel díszítettek, méltán kiérdemelve az ékszerfehérnemű elnevezést.

Kolontár Elvira
Képek: Piqs.de