Húsvéti horoszkóp - személyes varázslatoddal

Mit ígérnek az ünnepek, mit hoz a nyúl a zsákjában? Mi kel ki a hímes tojásodból? Húsvéti asztrológiai körkép, csillagjegyek szerint!

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kos szülöttek energikusak, örömmel mennek rokonlátogatóba. Adakozó hangulatban vannak, a rokonokat szívesen lepik meg finom, házi készítésű süteményekkel. Érdemes többféle finomságot készíteniük, most igazi remekművek kerülnek ki a kezük alól!

Húsvéti varázslat: könnyen esel szerelembe, a húsvét hozhat egy új kapcsolatot! Süss szív alakú süteményt, s kínáld meg belőle választottadat! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Tiszteled a tradíciókat, s a rokonlátogatás is a húsvéti családi hagyományok, közé tartozhat. Ezúttal azonban semmi kedved elindulni, a legszívesebben otthon maradnál. Annak sem örülsz túlságosan, ha minden rokon egyszerre rohan meg. Oszd, be okosan, hogy húsvét alkalmából, ki és mikor látogathat meg.

Húsvéti varázslat: felezzetek meg húsvétkor egy főtt tojást kedveseddel! Ha együtt eszitek meg, akkor a szerelem hosszan tartó lesz! 

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Fáradt lehetsz húsvétkor, hiszen nem kímélted magad mostanában. Semmi kedved a sütéshez, főzéshez. Jó ötlet, ha minél egyszerűbben próbálod megoldani a vendéglátást, de azért úgy, hogy megmaradjon az ünnepi hangulat. Készíts egyszerű, de mutatós és ízletes húsvéti finomságokat.

Húsvéti varázslat:
ajándékozd meg barátaidat saját készítésű, színesre festett tojásokkal, a hosszan tartó barátság reményében! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)

A Rák szülöttek nagyon túlvállalják magukat húsvét alkalmából. Túl sok vendéget hívnak, ami jelentősebb előkészületeket kíván meg. Az eredmény: a húsvét azzal telik majd, hogy szünet nélkül a konyhában kell szorgoskodnod! Legalább könnyítsd meg a saját dolgodat, s ne főzz bonyolult fogásokat!

Húsvéti varázslat: ha gyermekáldásra vágysz, akkor gyújts meg húsvét napján egy világoskék és egy rózsaszín gyertyát!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az Oroszlán szülöttek szívesen ünneplik a húsvétot minél több rokon társaságában. Kedvet kaphatsz ahhoz is, hogy felelevenítsd a húsvéti népszokásokat. Érdemes igényesen dekorálnod a lakást, a díszeket készítsd el saját kezűleg! Párod is örül majd a húsvéti hangulatnak! A termékenység ünnepén újjászülethet a kapcsolatotok!

Húsvéti varázslat: a víznek húsvét napján varázsereje van! Hajnalban mosd meg az arcodat hideg vízzel, s gondolj arra, hogy egész évben szép leszel!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Arra vágysz, hogy a húsvét tökéletes ünnep legyen családod számára. Kiteszel magadért, és a legjobb fogásokat főzöd meg. A lakás, szokás szerint ragyog a tisztaságtól, és a rokonok is elégedettek lehetnek a vendéglátással. Ám nagyon elfáradsz, s félő, hogy semmi örömöd nem marad az ünnepben.

Húsvéti varázslat: szórj szét egy kis szenet a kertedben, s az év hátralévő részében garantált lesz a jóléted!MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A húsvét a Mérleg szülöttnek nemcsak örömet és pihenést tartogat. Családi körben, jó hangulatban telhet az ünnep, ám a barátaiddal adódhat néhány feszült vitád. Ha meglátogatnak, akkor nem sikerül egymásra hangolódnotok és mindenben találnak valami kivetnivalót.

Húsvéti varázslat: a húsvéti tojáshéjnak varázsereje van! Régen annak ajándékozták, akivel ki szerettek volna békülni! 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A Skorpió szülöttek a családnak szentelik a húsvétot, most alkalom nyílhat arra is, hogy végre találkozz a régen látott rokonokkal is. Újítsd fel a kapcsolatot azokkal a családtagokkal is, akikkel mostanában nem találkoztál! A kapcsolatfelvételt neked kell kezdeményezned!

Húsvéti varázslat: ültess húsvétkor piros virágú növényt! Mire szárba szökken, megérkezik hozzád a szerelem is!

NYILAS (November 22. – December 21.)
A Nyilas szülöttek romantikus hangulatba kerülnek. Ha családi körben ünnepelnek, akkor lépten-nyomon elérzékenyülnek. Felelevenítik a régi emlékeket, s még a családi fényképalbumot is előveszik. A nosztalgikus hangulat egészen áthatja az ünnepet.

Húsvéti varázslat: ha a húsvéti tojáshéjat összetörjük egy kanállal, akkor elkerülhetjük a balszerencsét!

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bak szülöttek szívesen hívják meg a rokonaikat, örülnek, ha náluk gyűlik össze a család. A menüben egy kicsit bizonytalanak, olyan ételt szeretnének főzni, amely mindenkinek megfelel. A hagyományos húsvéti ételekkel nem foghatsz mellé! Ha vegetáriánus családtag is érkezik vendégségbe, akkor rá is gondolj!

Húsvéti varázslat: fogyasszuk el a tojást az ajtóban állva, a tojáshéjat, pedig dobjuk ki az udvarra! Így távol tarthatjuk a bajt a háztól!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Vízöntők tele vannak nagylelkűséggel, adakozó hajlamukat egyszerre zúdítják rá a családtagokra, rokonokra. Nem kell szünet nélkül etetned és kínálgatnod szeretteidet! A rokonok is kellemetlenül érezhetik magukat, ha folyamatosan körülöttük ugrálsz! Helyezd a hangsúlyt inkább a családi beszélgetésekre!

Húsvéti varázslat:
ha a fogolymadár tojását fogyasztjuk el, akkor biztos az anyagi gyarapodás!

HALAK (Február 20. – Március 20.)

A Halak szülöttek makacs hangulatban vannak húsvétkor, elvárják, hogy mindenki alkalmazkodjon az igényeikhez. Ha vendégségbe mész, akkor alkalmazkodnod kell a háziak szokásaihoz! Ha Te látod vendégül a rokonokat, akkor próbálj meg mindenkinek egyforma figyelmet szentelni!

Húsvéti varázslat:
ha egy piros és egy fehér tojást teszel a mosdóvízbe, akkor szép és egészséges leszel az év hátralévő részében!