Keleti Györgyi biztosra ment

Kedd este az ismert modell, Keleti Györgyi látta vendégül a csapatot. A sztárszakácsnak fogalma sem volt, mi az a bélszín stroganoff módra, de készült az ilyen kihívásokra: Édesanyja rakott krumpliját tartalékolta, ha valami nem sikerülne. Györgyi barátnőjével, Samantha Fox egyik dalát is előadta, de nem ez maradt az este legemlékezetesebb pillanata.

Keleti Györgyi visszatérő szakács a Hal a tortán történetében. A híresség így kellő tapasztalattal fogott neki a vacsorakészítésnek. „Nehezítés volt az időkorlát és a kisorsolt menü ami már nem jelentett kihívást. Úgy gondoltam, nem veszem véresen komolyan a főzést, a hangsúly úgysem az ételeken van.” – vallotta be Keleti Györgyi. – „Például fogalmam nem volt, hogy mi az a bélszín stroganoff módra. Nem szeretem a bélszínt, sosem ettem hisz pár év kihagyás után újra vegetáriánus vagyok. Az ilyen helyzetre is felkészültem, mert azt szerettem volna, hogy a vendégeim jót egyenek. Persze tudtam, hogy Komár Laci igényeinek szinte lehetetlen megfelelni, amibe csak lehet, beleköt. Anyu rakott krumplija a többieknél például nagyon jól bevált az én kis „kotyvasztásom” mellett.” – mondta a házigazda, akinek barátnője Molnár Alexandra segített a főzésben.


Keleti Györgyi egy kis táncos produkcióval is készült. „A tánc természetesen bolondozás volt a részemről, hisz ez nem az erősségem, a nővérem, Andrea az igazi profi.” – mesélte az ismert modell. Nem is a tánc lett a kedd este legemlékezetesebb momentuma annak ellenére, hogy Máriát sikerült lázba hozni a zenével. „Köztudottan tisztaságmániás vagyok, a barátom ökomukinak is szólít. Komár Laci próbált megviccelni azzal, hogy a pohara koszos volt. Bekente Mária szájfényével, de nem dőltem be.” – emlékezett vissza Györgyi. – „Az egész este alatt próbáltam kimaradni a heccelésből, hogy ne vegyem a lapot, hogy ne reagáljak Komár Laci olykor tapintatlan és modortalan megnyilvánulásaira. Nem akartam elrontani a hangulatot, megtette azt helyettem más.” – tette hozzá a modell, akinek estéjén egy kis nőies teszt is színesítette a programot. Komár Laci kezét szőrtelenítették, míg Tóth Szabi műszempillát kapott, de ez már tényleg csak Hal a tortán.