Brangelina - végleg vége? Angelina meleg pasival fogad örökbe

A Hollywood-i álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie sokáig annyira elválaszthatatlannak tűntek, hogy a média is csak egy, közös néven Bradgelina-ként emlegette őket. Úgy tűnik, ennek a harmóniának vége.

Brad Pitt nemrégiben egyedül utazott franciaországi birtokára, arra hivatkozva, hogy hivatalos és üzleti ügyeket kell intéznie. Az ilyenkor rendre előkerülő jó pénzért jól értesült „barátok” szerint azonban valójában Angelina féltékenységi rohamai elől menekült el. Jolie újabban felváltva, hol a babysiterre, hol Natalie Portmanre gyanakszik, aki Pitt partnere most készülő új filmjében.


Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az utóbbi időben a problémák nem csak magánéleti, de világnézeti jelleget is öltöttek. Angelina szeretne örökbe fogadni még egy gyereket, a konzervatívabb nevelést kapott Brad szerint azonban ehhez már ideje lenne összeházasodni. De nincs összhang a már meglévő hat lurkó ügyében sem. Pitt szerint keresztény, baptista nevelést kellene kapniuk, míg Jolie úgy véli, a srácoknak előbb meg ismerniük minden vallást, hogy ez után szabadon választhassanak. Amerikában egyébként általában fel sem merül, hogy a gyerekek semmilyen vallási-etikai nevelést ne kapjanak, mint magyar társaik többsége.

Angelina megelégelve a sok civakodást, úgy döntött, homoszexuális bátyjával James Haven-nel adoptálja az új kicsit!

Jolie karakán döntése minden bizonnyal nem szolgálja válságba jutott kapcsolatuk megjavítását, hiszen nem nehéz elképzelni, mit gondol a mélyen vallásos Brad Pitt az ügyről…