Hugh Jackman kilencéves fia már vadul csajozik!

Senki nem mondhatja, hogy a kis Oscar Jackman nem az apja fia. A mindössze kilenc éves kissrác máris kergeti a csajokat, méghozzá a nála egy korosztállyal idősebbeket.

Úgy tűnik, hogy Hugh Jackman fia méltó lesz a családi "hírnévre", és apjához híven, maga is igazi nőcsábász lesz.

Az alig kilenc esztendős Oscar máris apja hírnevével visszaélve igyekszik "becsajozni". A minap például a színész együtt sétált a fiával, amikor Oscar hirtelen apja felé fordult: "Nézd már papa, milyen csinos pipik vannak ott".

Mindezt kellően hangosan ahhoz, hogy a "célba vett", tizenéves lányok jól hallják minden szavát. Jackman, akit 2008-ban a People magazin a világ legszexisebb férfijának választott, kicsit kellemetlenül érezte magát. Oscar, azonban még erre is rátett egy lapáttal, határozott lépésekkel a lányokhoz sietett, majd megkérdezte tőlük: "Tudjátok, hogy az én papám a Farkas az X-Menből?!"

Hugh Jackman egyszerre volt büszke talpraesett fiára, ugyanakkor szíve szerint kicsit el is bujdosott volna a világ szeme elől. Az viszont biztos, hogy ha Oscar ezt az utat követi, hamarosan saját skalpokat szerezhet, meg hírnevet magának is csajozás terén...