Kapócs Zsóka a színpad kedvéért szokott le a cigiről

Sopronban született Kapócs Zsóka, aki már kislányként modelliskolába járt. Ám nemcsak a kifutók világa vonzotta, mindig imádott énekelni. Bevonult a szobájába - mesélte - és órákon keresztül gyakorolt.

Amikor már nagyobb volt, az éppen aktuális barátját is rávette, hogy vele énekeljen. Később életének oly fontos részévé vált, hogy még áldozatot is hozott érte. Végleg letette a cigarettát, mert rájött, ha valaki abból akar megélni, akkor vigyáznia kell a hangszálaira.


Több mint tíz évet visszakanyarodva: Zsóka az érettségi után, 1998-ban indult először szépségversenyen, és bejutott a döntőbe. 2000-ben megnyerte a Queen of the World hazai szépségkirálynő választást, majd külföldön dolgozott fotómodellként. Hosszabb időt töltött Olaszországban. 2001-ben ő lett a Miss Hungary szépségkirálynője.

Miután a Színház- és Filmművészeti Egyetemen „csak” a harmadik rostáig jutott, Földessy Margitnál tanulta a színészmesterséget. Játszott az IBS Színpad több darabjában, és tavaly decemberben bemutatták a budapesti Moulin Rouge-ban a Bonnie és Clyde történetét feldolgozó gengszterrománcot, amelyben Kamarás Iván volt a partnere. Zsóka televíziósként az RTL Klubon debütált, ahol Stohl Andrással vezette a Szombat esti láz című táncverseny első szériáját. Bár, ahogy a színpadon, úgy élő adásban is minden egyszeri és megismételhetetlen, mégsem ugyanaz. A színész-énekesnő szerint egészen más felkészülést igényel, amikor az ember mikrofonnal a kezében meginterjúvol valakit.

Forrás: Story TV