Morbid, de vidám: Kolovratnik Krisztián is a Happy Tree Friends rajongói között

Újdonsággal szolgál az MTV weboldala: a világszerte hihetetlenül népszerű animációs sorozat, a Happy Tree Friends egyes részei láthatóak hamarosan a csatorna internetes portálján. A leginkább nagykorúaknak készített széria rajongói közé tartozik a hazai Music Television hangja, Kolovratnik Krisztián is, aki elfoglaltságai miatt keveset néz tévét - éppen ezért örül, hogy a kis figurák különleges kalandjait egy hivatalos oldalon is nyomon követheti.

Hamarosan az MTV weboldalán is nyomon követheti a Happy Tree Friends kalandjait az, aki a képernyőn már megszerette a tündi-bündi barátokat. A hatvankét internetes kis epizódból 50 kerül fel első körben a mtv.co.hu oldalra augusztus 1-én mostantól. Ám ugyanúgy, ahogyan a tévében, az oldalon is elhangzik a figyelmeztetés: a rajzfilm 18 éven aluliak számára nem ajánlott. A kis epizódok ugyanis majdnem mindegyike egy-egy szereplő brutális halálával végződik, éppen ezért – ahogy a Happy Tree Friends hivatalos honlapján is áll – kis gyermekek és nagy babák számára nem ajánlott.


A Music Television hivatalos hangja, Kolovratnik Krisztián elárulta, kedveli ezt a sorozatot, de nincs ideje tévézni, mostanáig nem látott sok epizódot.Imádom az animációs filmeket, főleg az egész estéseket. De a sorozatok nem férnek bele az időmbe sajnos. Éppen ezért örülök, hogy a honlapon láthatom a részeket
– árulta el Krisztián. – Fantasztikus dolog ez.”

Krisztián hozzátette, kisfiának azért még nem mutatja meg ezeket a meséket – ami nem is csoda, hiszen nagykorúaknak szólnak, így csak a papa nézheti majd őket.


A Happy Tree Friends egy morbid rajzfilmsorozat, amelynek főszereplői helyes állatkák, akiknek általában furcsa véget szánnak az alkotók. Az epizódokat több televízió nagy sikerrel vetítette már, köztük az MTV is, az interneten pedig kultusza van az állatkáknak.