Puli frizura - szemed világát a divatért?

Idén nyáron számos frizura lehet divatos, a dús sörénytől kezdve a loknikon át a klasszikus bubiig. Van azonban egy típus, amit legfeljebb a bátor modelleknek ajánlunk, akik nem félnek attól, hogy leesnek a kifutóról, ám hétköznapi viseletre semmiképp!

Ez pedig nem más, mint a puli frizura, ami a teljes szemet eltakarja. Igen, mindkettőt. Meghökkentő? Ciki? Extra vagány? Ultra divatos? Bármelyik is legyen, egy biztos: veszélyes! Először is, a haj miatt semmit sem látsz. Így legfeljebb átélheted, milyen lehet a vakok élete, de ez bizonyára nem cél. Mivel nem látsz, bárminek nekimehetsz, stb. Nem kell részletezni. Még rosszabb, hogy a szemednek kicsit sem tesz jót, hogy a hajad eltakarja teljesen – remélhetőleg rövidebb ideig képes bárki elviselni egy ilyen frizurát, mint amennyi ahhoz kell, hogy a látását végleg tönkretegye.

HarmoNet tipp: Cipőmánia - régi sztárbetegség>>

Ennek ellenére több szalon is a legfelkapottabb nyári trendek közt említi a kis pulit, és egy bolond százat csinál – hát még, ha a divatról van szó! Más kérdés megint, hogy mennyire esztétikus egy ilyen „hajköltemény”, hiszen pont a tekintetet takarja el, ami arcunk – sőt önmagunk – legkifejezőbb, legbeszédesebb, legvonzóbb része. Elbújni természetesen remekül el lehet mögé, ha valaki ezt szeretné, ám erre inkább válasszunk egy márkás napszemüveget, mint akár a legmenőbb hajszalon pulikutyust idéző frizuráját. A kifutón mutathat nagyon jól, lehet extravagáns, és a merész manökenek talán vállalják is egy-egy fellépés alkalmával, ám az tuti, hogy ez a haj nem a hétköznapokra lett megalkotva! Ha mégis a nyári hajdivat ezen elképesztő modellje mellett döntünk, legyünk nagyon óvatosak, és legfeljebb egy házibuli erejéig kísérletezzünk vele! Csak vigyázat: következményekért és mellékhatásokért már nem mehetünk vissza reklamálni a szalonba, maximum még egy kicsit levágathatunk belőle, hogy a szemünk rá menjen.