Izgalom, adrenalin, szenvedély: Horváth Éva és Stohl András elsőként próbálhatta ki

Hazánk hírességei is Forma1 - lázban égtek az elmúlt napokban, így mindent megtettek, hogy minél közelebbről kipróbálhassák az autócsodákat, ki a valóságban, ki pedig virtuálisan. Horváth Éva és Stohl András, a Reggeli műsorvezetői a játékrajongók körében igazán szerencsésnek mondhatók, ugyanis ők nem csakhogy Magyarországon, de a világon is elsők között próbálhatták ki a szeptemberben megjelenő, vadonatúj Need for Speed Shift játékszoftvert.

„Higgyék el, a valóságban nem így vezetek. A látszat most kifejezetten csal, állíthatom, hogy az úttesten tudom egyébként tartani az autót, csak a kontroller használatát még szoknom kell” – nevetett az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonya.

A Budai Vár Box utcájában húsz, ingyenesen használható szimulátor egyikét próbálta ki a tajvani világjátékok aranyérmese, Bárdosi Sándor, megmérkőzve a Crystal frontemberével, Kasza Tibivel.


A csatát a Danubius Pirítós élőben közvetítette, Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani sportriportereket meghazudtoló módon közvetítette a helyszínen zajló izgalmakat. Így a hallgatók is átélhették, micsoda parázs hangulat alakult ki a birkózó és a zenész párharca során.

A hazai rallyvilág közkedvelt pilótája, Turán Frigyes miután elképesztően látványos autózással felvezette a világhírű Forma1-versenyző, David Coulthard produkcióját, maga is beszállt egy kis virtuális száguldásba.


„Autóversenyzőként leginkább azt élvezem, ha virtuálisan is csatázhatok másokkal. Amikor a haverokkal leülünk játszani, vérre menő küzdelmet vívunk egy-egy tizedmásodpercért”
– nyilatkozta mosolyogva Turán Frici. „Ha szakmai szemmel nézem, ezzel a játékkal már a versenyzéshez használható precizitás is fejleszthető.”