Jack Nicholson együtt lumpol a fiával!

Jack Nicholson és fia, Raynold közt, nem kevesebb, mint 55 év van. A sztár és fia azonban kiválóan kijönnek egymással, és nagyon jól érzik magukat a francia Riviérán, ahol idei nyaralásukat töltik.

A kölcsönös megértés titka közös alaptermészetükben, és az idősebb Nicholson örökifjú bohémságában rejlik. Raynold most van a nagy bulik és csajozások korszakában - Jack pedig még 72 évesen sem nőtt ki belőle.


Apa és fia hatalmasakat buliznak a Riviérán. Nemrégiben egy szemfüles fotós egy 20 éves lánnyal kapta le Jack-et, amint önfeledten táncoltak. Kettejükhöz csatlakozott a színész 19 éves lánya, Lorraine is. Rajtuk kívül Nicholsonnak még három idősebb gyermeke van.

A sztárcsemeték kisgyermekkorukban nem sok törődést kaptak apjuktól, aki most ezt próbálja meg pótolni az együtt töltött idővel.

Jack és Raynold  mind külsőleg, mind természetüket tekintve is nagyon hasonlítanak egymásra.

- Ray olyan őrült, mint én voltam, soha nem lehet tudni, mit forgat a fejében. Amit azonban elhatároz, azt tűzön-vízen át meg is csinálja. Sajnos a lumpolást és csajozást is tőlem örökölte - vallotta be a színész egy francia bulvárlapnak.