Sokkoló! Antiszemitizmus és cigánygyűlölet! Súlyosan vádolják az elkényeztetett celebet! (Tényfeltáró horogkeresztes képekkel!)

Tetten érték a korábban polgárpukkasztási és trendalapító ténykedéséről közismert sztárt. Zokogó rajongók és ellenzők! A világhírű hölgy nem beszél. Botrány a köbön - vajon ki mossa ki őt és csapatát a vádak alól?

Az izraeli és az amerikai különleges ügyosztály derített fényt erre az esetre, mely a sorozatosan elkövetett vérengzésekkel is összefüggésbe hozható. Súlyos gyanú merült fel HELL’ o Kitty ellen, akit korábban csak egyszerűen mint Hello Kitty ismeretek. Miután a népszerű celebet lencsevégre kapták, ahogy titkos kastélyában náci egyenruhában parádézik, nemzetközi szinten is kivizsgálják az ügyet. A celeb nem beszél, ugyanis nincs szája!


Teljes hírzárlatot rendeltek el az ügyben.  Ezoterikus olvasónk, 10 napos intenzív elvonulás tréning után hazafelé, Inárcson látta Kitty-t kiszállni egy élénkrózsaszínű terepjáróból. A hírt azonban más források nem erősítették meg, de azt biztosra mondták, hogy az elhíresült blogger egészen más macska.


(Lapzárta után érkezet: Az inrácsi látomás a feddhetetlen Zdravsztvuj Kátya volt, a lila usánkás balliberális hasonmás!)

A Hell’o Kitty által szervezett neonáci házibuliban a lelkes paparazzik olyan hírességekre is gyanút tereltek, mint a mindannyiunk által kedvelt és tisztelt, - eltérő bőrszíne miatt a gyanú felett állónak gondolt - Hupikék Törpikék. Ugyancsak itt rúgott ki a hámból a gyerekek favoritja, a kicsi Pony is, aki azzal védekezett, hogy szittya őseinél ez a viselet hagyományosnak tekinthető.

Az összeesküvés szervezésével meg nem erősített, szélsőjobboldali információk szerint az üldözött roma kisebbséghez tartozó, a basa kincsét illegális uzsorában megszerzett Szaffit hozzák összefüggésbe. Ez a feltételezés ostobának tűnik, de valószínű.  Az izraeli ügynököktől kiszivárgott pletykák szerint az ügyben a legfelsőbb vonalat a Menő Manónál érdemes keresni.

A gigantikus botrány dollár papájának vádja alól sikeresen tisztázta magát az élemedett korú visszavonult sorozat sztár, Tapsi Hapsi, aki mióta nagy szeletet vásárolt a hazai energia-iparban, azóta inkognitóban, Paksi Hapsiként él egy meg nem nevezett Dunamenti városban.

Lapzártakor még folyik a vizsgálat – addig is, ha úgy érzed, hogy súlyos média átverés áldozata vagy, akkor lapozz a főoldalra! Ma ugyanis a HarmoNet Hello Kitty napot tart, s mindent megtudhatsz erről a kedves cicáról – még azt is, amit soha nem akartál tudni róla!

(Lapunk célja kizárólag a karikatúra, nem pedig a politikai állásfoglalás – tiszteletben tartjuk a holokauszt tényét és részvétünket fejezzük ki a roma gyilkosságok áldozatai iránt. Ezúton kérünk elnézést azoktól, akit a fenti vicc esetleg sértett!)