Kiszel Tünde ámokfutást rendezett az országúton!

Döbbenetes képsoroknak lehettek szemtanúi a Cool Live nézői hétfő délután. A műsor endége, Kiszel Tünde, először bevallotta, bár hosszú évekkel ezelőtt megszerezte ugyan a jogosítványt, soha, egyetlen percet sem vezetett azóta, majd fogta magát, felöltötte Turán Frigyes hatszoros rally-gyorsasági világbajnok védőfelszerelését, beült a kormány mögé és egy kövér gázfröccsel megindult a délutáni forgalomban.

- Így alakult. Eddig inkább a tömegközlekedést választottam, a jogosítványom pedig már biztosan le is járt, de úgy tervezem, hogy újra megcsinálom és veszek egy kisautót! – mesélte a mellette ülő Kinter Oszkárnak, éppen mielőtt az autót nekivezette a szalagkorlátnak!


Tünde nem kímélte alkalmi kocsiját. A visszapillantó tükrök már az első száz méteren leszakadtak, a motorháztető pedig nehezen viselte a frontális ütközéseket: a "díva" ámokfutásának percekkel később a kiérkező rendőrautók vetettek véget.

A hajmeresztő művelet közben szerencsére senki nem sérült meg, ám Kiszel Tünde országúti mészárlását pusztán az a tény akadályozta meg, hogy nem egy igazi autó, hanem egy szimulátor volánját tekergette vadul.

- Azt javaslom Tündének, nagy és biztonságos autót vegyen, ha újra megszerzi a jogosítványt! – kommentálta a látottakat Frigyes.

Forrás: Cool Live