Maya Gold édesanyjával készül a hétvégi Erotika Expora!

Az ex-pornósztár a húsz éves magyar erotika jubileuma alkalmából megrendezésre kerülő Budapesti Erotika Expo és Vásáron debütál először műsorvezetőként, amire már nagyon készül. A most hétvégén tartandó rendezvényre való készülődésben Maya segítségére legjobban édesanyja van, aki lazító masszázzsal és sok tanáccsal is ellátta már gyönyörű lányt.

A rengeteg kiállító, program, erotikus műsor és forró fellépő közt az Erotika Expo új színfoltja Maya Gold lesz, akire a műsorvezető szerepét bízták a szervezők.

"Már nagyon várom az eseményt, hiszen az erotikus rendezvényeken már szinte minden szerepben megmutathattam magam, és most hétvégén végre tényleg mindent kipipálhatok a listán, hiszen ezúttal műsorvezetőként várom majd a Hungexpo F pavilonjának területére látogatókat" - meséli Maya Gold, aki egész héten a most hétvégi nagy feladatra készül, amiben szerencsére segítője is akadt.

Maya azt is elárulta, hogy édesanyja személyében talált a legnagyobb segítőre, aki a héten sok jó tanáccsal és frissítő masszázzsal is ellátta már az erotikus sztárt. "Anyukám már öt éve foglalkozik kondicionáló masszázzsal, most pedig a gyógy masszázs fortélyait próbálja elsajátítani. Látva a kezei alól kikerültek felfrissültségét, buzgón ajánlottam fel magam tesztalanynak. A héten már négy alkalommal gyúrt meg alaposan, ami úgy érzem, hogy nagyon jót tett nekem, hiszen fárasztó hétvége előtt állok" - mondta el Maya Gold, akit édesanyja tanácsokkal is segített az Erotika Expo előtt.

A gyönyörű lány egyébként korábbi erotikus rendezvényeken megmutatta már magát udvarhölgyként, de volt az erotika királynője, császárnője, és rendszeresen vendégeskedett sztárfellépőként külföldön és itthon is.

Ezúttal a Budapesti Erotika Expo és Vásáron találkozhatnak vele az erotika szerelmesei, 2009. szeptember 18-19-20-án, a Hungexpo "F" pavilonjában
.

Bővebb információ a rendezvényről >>