Lúzernek érzi magát a hollywood-i szívtipró!

Vannak olyan férfiak, akikről valahogy mindenki elhiszi, hogy sikerre születtek. Népszerűek, gazdagok, és elképzelni sem tudjuk róluk, hogy néha bizony igazi balfékként viselkednek. A 48 éves Oscar-díjas filmsztár nem rejti véka alá: alapvetően lúzernek érzi magát.

George Clooney igazi balek – már, ami a párkapcsolatait illeti. Nem tanul a saját hibáiból, rendre rosszul választ, majd azon veszi észre magát, hogy megint egy karrierista, érdek vezérelte nő hálójába került.

Ezt bizonyítja, hogy egyik exe, Sara Larson, aki valamikor modell és pincérnő volt (sőt, rossz nyelvek szerint luxusprostituáltként is dolgozgatott), most Clooneynak köszönhető ismertségét kihasználva jógaoktató lett. Korábban szó volt róla, hogy valóság show indul a lány főszereplésével, ám nem lett semmi a dologból. A jógaüzlet viszont azonnal beindult, olyannyira, hogy már hetekre előre foglalt minden perce.

„Sokan hívnak, hogy magánórákat vennének, de csak nehezen találok időpontot az újabb jelentkezők számára” – újságolta boldogan Sara. A hölgy, miután naponta jógázott, elvégzett egy tanfolyamot, és már semmi akadályát nem látta annak, hogy átadja tudását másoknak. Sőt, rövidesen saját ruhakollekcióval is jelentkezik a szerencsés pincérlány.

A sármos színész azonban már túllépett azon a kapcsolaton, hiszen nyáron megismerkedett az olasz Elisabetta Canalisszal, és a lány már be is költözött Clooney Los Angeles-i házába. A fiatal szépség nem éppen szűzies életéről híres, korábban számos sztárfocista karjában megfordult. Mindenesetre Matt Damont már sikerült levennie a lábáról:

Nemcsak rendkívül gyönyörű nő – mondta lelkesen a Bourne-trilógia Oscar-díjas sztárja–, de nyáron, amikor együtt nyaraltunk velük, a feleségemmel azt tapasztaltuk, hogy jó hatással van George-ra. Örülök, hogy végre boldognak látom a barátomat.” - meséli lelkesen a színész.

George Clooneyt legközelebb az Up in the Air című vígjátékban láthatja a közönség. A történet: a főhős, az élete javarészét reptéri terminálokban töltő topmenedzser, Ryan a fellegek között találkozik egy sokat repülő nővel, és egymásba szeretnek. A film Magyarországon jövő év márciusában kerül a mozikba.