Sztárok és csillagok: Matt Damon, a szexi szívtipró

Matt kitartóan kereste a boldogságot, - több színésznővel volt kapcsolata. Végül élete párját nem a szakmában találta meg, hanem egy hétköznapi bárpultos nő személyében. Nem a nagy ováció, hanem az érzelmek tisztasága számít neki a szerelemben. A szexi szívtipró szakmájában is sikeres, ám nem a karrierre, az emberi kapcsolatokra esküszik. Mi a titka?

Született: 1970. október 08.
Csillagjegy: Mérleg 


Mintagyerek?
Matt gyermekkora mentes volt a balhéktól, - jó gyerek volt, ami tipikus Mérleg tulajdonság. A Mérlegeknek már gyermekként is fontosabb a barátság, mint más jegyek szülötteinek. Ez abból adódik, hogy igénylik a társaságot, nem szeretnek egyedül lenni. Már gyermekként kialakult a szoros barátság, ami Ben Affleckez fűzi. Egymás szomszédságában laktak, s már akkor elhatározták, hogy színészek lesznek.

"10 éves korunk óta legjobb barátok vagyunk, sokat baseballoztunk még tinédzserként. Később azt terjesztették rólunk, hogy melegek vagyunk, amin jókat nevettünk. Hollywoodban is vannak tartós barátságok, nem annyira felszínes és romlott világ, ahogyan sokan képzelik"

Született tehetség?
Mindkettőjük született előadóművész volt (Ben Affleck Oroszlán csillagjegyben született), így hamar beindult színészi pályájuk. Először statisztálni jártak, majd Matt az egyetem alatt kisebb filmszerepeket is kapott. Mikor a színészmesterség már komolyabb elfoglaltságot jelentett, abbahagyta az egyetemet. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar celeb >>

Sztár  életforma vagy boldog párkapcsolat?

Matt kitartóan kereste a boldogságot, - több színésznővel volt kapcsolata, például Winona Ryderrel is. Végül élete párját nem a szakmában találta meg, hanem egy hétköznapi bárpultos nő személyében. Argentin születésű feleségével már két kislányuk van. Matt neveli felesége korábbi kapcsolatából származó lányát is. 

Mindent a filmszerepért?
A Mérlegek híresek elegáns alakjukról, - ritkán terebélyesednek el, - fontos számukra a külső. Matt az utóbbi időben rövid idő alatt rántott fel magára 10-15 kilót. A változást nem élte meg rosszul, - szívesen csinál belőle viccet: "Szerintem elvesztettem a legszexisebb férfinak járó címemet is". "Az utóbbi időben egy csomó hamburgert ettem, sokat söröztem, és közben kitűnően éreztem magam. A húszas éveinkben ezt probléma nélkül megtehetjük, harmincon túl azonban már egészen más a helyzet".

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Hogyan őrizte meg alakját két baba után? A bájos Gwyneth Paltrow  >>

A derűs hozzáállás nem véletlen, hiszen biztos benne, hogy a film elkészültével gond nélkül adja le a felesleget. Addig maradnak a barátok élcelődései: Ben Affleck felhívta a figyelmét, hogy lassan két helyjegyet kell vennie a repülőgépen. 

Kunsay Melinda