Egy éjszaka dobozban: Vadon Janit postára adták!

Érdekes lenne tudni, milyen egy postai csomag útja. Merre jár, mi történik vele, amíg a feladótól megérkezik rendeltetési helyére. Nos, Vadon Jani már pontosan tudja, ugyanis végigkövette egy postai csomag útját: benne.

Nem akármilyen feladatot eszelt ki műsorvezető társának Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc. A Danubius Pirítós műsorvezetői egyik reggel arról vitatkoztak, hogy mi mindent kell átélnie egy csomagnak, amíg egyik helyről a másikra érkezik. Számba vették a bolondos csomagokat, a hallgatók megtudhatták, hogy volt, aki aranyhalat, volt, aki egy raklap fogpiszkálót adott fel. Így jött az ötlet: mi lenne, ha Vadon Janit becsomagolnák és postára adnák így tesztelve a 24 órás postai szolgáltatásokat. Az ötletet - ahogy azt már a Pirítósban megszokhattuk - azonnal tett követte, Balázsék egyeztettek a postával, Jani pedig természetesen bevállalta az újabb őrült feladatot és egy teljes éjszakát töltött a postai rendszerben.

"Kaptam egy hálózsákot és egy polifómot, sőt Balázs és Feri egy napi élelmet és egy flakont is adott nekem, hogy szükség esetén a sürgős dolgokat is el tudjam végezni. Megúsztam, furcsa volt, de túl vagyok rajta. Egy biztos, most egy időre kivonom magam az őrültségek alól, most Ferin és Balázson a sor."
- mondta a postai útvesztőket is megjárt műsorvezető, akit dobozban reggel 6 órakor műsorkezdésre kézbesített a posta, egyenesen a Danubius Rádió stúdiójába.