Olvasóink kedvenc éttermei

Ajánlj egy éttermet! Hol van az országban egy jó hely? Miért pont az a kedvenced? Miért szeretsz oda járni?

Olvasóink kedvenc éttermeit keressük, Magyarországon és a Világon az alábbi kategóriákban:
 1. Konyhaművészet, gasztronómia - Ahol istenien főznek, meseszépen tállják és kedvesek, barátságosak.
   
 2. Baba és gyerek barát étterem - Van gyerek etető szék, nem zavar senkit, ha a gyerekek kicsit rendetlenkednek, esetleg van külön játszósarok a piciknek, külön gyerek fogás, vagy gyerek étlap. Természetesen az is kritérium, hogy egy szoptató kismama senkit ne zavajon ezen a helyen!
 3. Kutyabarát étterem - Kedvencünk számára automatikusan vizet kínálnak, van kutya tál, esetleg rendelhetünk kutyánknak is némi fogára való maradékot, vagy főételt.

 4. Klaszikus randihely - Vannak boxok, szerelmeseknek való dupla tálak, diszkrét pincérek, gyertyafény és a zene is kellemes.
   
 5. Üzletre ajánlott étterem - Ahol nem rohangálnak gyerekek, elég nagyok az asztalok, procc a menü és a stílus, s a pincérek modora is kifogástalan.
   
 6. Vegetáriánus étterem - Az nem baj, ha vannak húsételek is, viszont ha profi a reform és vegetáriánus menü, bármilyen étterem a listára kerülhet!
A hozzászóláshoz regisztráld magad!
Ajánld kedvenc éttermedet, s a többi olvasó így jelezheti, hogy tetszik-e neki az a hely, amit javasoltál.

Ha véletlen egy éttermet vezetsz, s szeretnéd ajánlani, itt megteheted - ha pedig meg is hívnád az olvasókat, akkor vedd fel a kapcsolatot Patocskai Niki rovavezetővel a recept (@ ) harmonet.hu címen, hogy felajánlásodat kisorsolhassa a hozzászólók között! Ebben a blokkban kifejezetten kívánatos a reklám!

Természetesen a rossz tapasztalatokat is várjuk - hiszen azt is tudnunk kell, hová ne tegyük be a lábunkat!