Numerológia: A szerencse számokban

A lélek testből tetsbe lép. Újabb és újabb leszületéseket végez, mindig más és más helyzetbe érkezve, hogy tapasztalatokat gyűjtsön. De mi vár ránk ebben az életben? Mit hozunk az előzőből és merre tartunk? A születés számainak bűvöletében. A numerológia titkai.

"A karma az, amikor tudjuk, mit kellene tennünk, s mégsem éljük meg lehetőségeinket. Ha meg tudsz bocsátani másoknak, magad is bocsánatot nyersz. Ez a karma beteljesítésének útja." - Edgar Cayce a karmáról

Tesbe test után...
A lélek fejlődésének időre, magának a léleknek, élőlénynek (jíva) több életre van szüksége, hogy elérje a TÖKÉLETES - isteni szeretetet (prema), jóságot, bölcsességet és tudást, hogy ne kelljen újra és újra testet öltenie, újra születnie.
Van-e rá módunk, hogy hozzá férhessünk előző életeinkhez?
Van. Több módon is megtudhatjuk, hogy mikor éltünk, kik voltunk. Eddig ismert módszerek a hipnózis, regresszió, mély meditáció, mély önhipnózis (keveseknek sikerül), vagy az asztrológia, numerológia eszközeivel. Bizonyos esetekben, jól kérdezve a jóskártya is segítséget nyújthat.


A sorsunk számokban
A numerológia segítségével módunk van arra, hogy megtudjuk ebben az életben milyen karmikus feladatot kell teljesítenünk. (Küldetés szám). A numerológia (számmisztika) tanulmányozása és alkalmazása mindennapi életünkben nagy segítséget nyújt abban, hogy önismeretre tegyünk szert, és kiegyensúlyozottabb életet élhessünk. Azt hiszem, bármi, ami segít a jellem megértésében, nemcsak hasznos, hanem életbevágó annak, aki eleget kíván tenni e korra jellemző versenyszellemnek és sikerre törekszik. Azok, akiknek birtokukban vannak bizonyos eszközök saját jellemük s mások beállítottságának a megismerésére, háromszor olyan jól vannak felfegyverezve az élet küzdelmeiben, mint azok, akik mit sem sejtenek e dolgok felől.

Miért hasznos a számmisztika ?
A számmisztika (numerológia) segítségével elsősorban önismeretre teszünk szert és ez nem kevés, ha önmagunkat ismerjük, másokat is könnyebben megértünk. Ezenkívül az életünkben bekövetkezett és ezután bekövetkező eseményeket tudjuk kiszámítani a "számkulcs" segítségével. Különösen bonyolult adatokra nincs szükség, és mégis egyszerű számításokkal megtudjuk jellemünket, külső és belső rejtett tulajdonságainkat, hibáinkat, az életünkben bekövetkezett és bekövetkező eseményeket, melyek meghatározzák sorsunkat. Egyben figyelmeztet is, hogy mit kerüljünk el, ahhoz hogy boldogabbak, sikeresebbek, gazdagabbak legyünk és nem utolsó sorban rá mutat arra is, hogy mivel és hogyan szolgálhatjuk a társadalmat, embertársainkat minél jobban képességeink szerint. Ugyanakkor rámutat az elemzés arra is, hogy mit kell kikerüljünk: veszteséget, csődöt, csalódást, betegséget, balesetet, válást, szakítást stb.

HarmoNet tipp: Lelki fejlődés és párkapcsolat >>

A számok alapján megfejthetjük társunk, munkatársunk (főnökünk, beosztottunk) egész lényét és rá ébredünk azokra a jó és rossz tulajdonságaira is, amelyeket eddig kevésbé vagy egyáltalán nem értettünk meg. Egy új társ vagy munkatárs esetében előre megismerhetjük partnerünk adottságait, hibáit és el tudjuk dönteni, hogy együtt tudunk-e élni, dolgozni vele vagy jobb, ha útjára engedjük, mert az igazi társ számunkra nem ő. Így mindkét felet meg lehet kímélni a csalódástól.

A számmisztika (numerológia) segítségével készített sorselemzéshez a következő adatokra van szükségünk:
  1. Név (családi név, keresztnév, felvett név vagy nevek, becenév)
  2. Születési év
  3. Születési hónap
  4. Születési nap
  5. Születési hely, jelenlegi lakóhely (helységnév, ország).
     
Mindenek előtt tudnunk kell, hogy minden számot 0-9-ig egy-egy bolygó képvisel, melyet ilyen vonatkozásban meg kell vizsgálnunk, és ismernünk kell a bolygók jelentéstartalmát is, valamint az egyes számokhoz tartozó értelmezést, magyarázatot, jelentést és a számok egymással való összefüggéseit.

A számmisztika önmagában is tudományos rangot kaphat, ám ha együtt vizsgáljuk asztrológia, vagy más parapszichológiai módszerekkel, akkor teljesen biztosak lehetünk megállapításaiban. Érdekes visszaigazolásokat nyerhetünk, ha összevetjük más megfigyelésekkel is.

(Képek: piqs.de)