Nyári szépség horoszkóp

A nyár minden csillagjegy szülöttének valami újat hoz. Mit mutatnak nekünk a csillagok erre az időszakra? Asztrológusunk nyári előrejelzése a szépségápolásra, divatra tért ki.

KOS (03.21-04.20)
Mindenképpen valami változatos nyaralási programot keressen, ne hajtsa most túl magát. Ki kell szállnia a mókuskerékből. A napozás nem csak szépségének, de egészségesnek is jót tesz, ám vigyázzon, inkább csak a félárnyékból élvezze a napsütést.

BIKA (04.21-05.20)
Visszafogott, de végtelenül elegáns sminkelési módszert tanulhat egy sminkbemutatón, ne maradjon otthon, ha ilyesmire hívják! Külföldi útján legyen figyelmes a helyi specialitásokra. Egy-egy csinosabb ruhadarabot is megengedhet magának, anyagilag jó helyzetben van.


IKREK (05.21-06.21)
Folytonos elfoglaltságban, feszültségben él, ez a lételeme, mégis lazítania kellene egy kicsit. Fogja fel ironikusan a dolgokat, és ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget most annak, ha nem áll minden haja szála megfelelően.

RÁK (06.22-07.22)
Eljött a Rák ideje! Finom tengerpart, gyönyörű és csábító vásárlási lehetőségek, és végre elegendő pénz is ahhoz, hogy minden meglegyen. Most ugye nem fog aggodalmaskodni? Vegye meg a jobbik fürdőruhát, és hódíthat strand szerte! OROSZLÁN (07.23-08.22)
Az Oroszlán továbbra is bízhat nagyszerű kisugárzásában! Ez a nyár most nem olyan bőséges, mint a korábbiak voltak, de belső erőtartalékaival átvészelheti a dolgot, még akkor is, ha a tavalyi kollekciójával kell megbékélnie. Egy menő smink, vagy bizsu sokat javíthat az összképen, csak ne essen túlzásokba!

SZŰZ (08.23-09.23)
Még nem megy nyaralni, ez rendben is van, majd a születésnapja környékén. Azért egy picit lazítson ruhatárán, és vegyen egy narancssárga, vidám ajakrúzst, amit aztán használni is érdemes, mert ebben az időszakban akár a Nagy Ő is Önre nevethet, ha még nem találtak egymásra. 

MÉRLEG (09.24-10.23)
Az idei nyáron pirosban hódíthat a legjobban, és legjobb, ha minden ennek a színnek az árnyalataiból kerül ki. Az ízlése most még kitűnőbb, mint egyébként, bátran lehet kihívó! Merész ajkak, elegáns körmök és egy piros autó ...

SKORPIÓ (10.24-11.22)
Bújjon ki a négy fal közül, és menjen végre egy levegős, jó kedvű helyre, nem fogja megbánni. Titokzatos túra, vagy extrém sport? Mindegy, csak ki az egyhangúságból! Most bármit vesz fel, mindenben jól érzi magát, sőt! A nudista strand is Önre vár, kalandra fel!

NYILAS (11.23-12.21)
Ne álljon ellen annak a csodálatos türkiz ékszernek, mert elszalasztja a szerencséjét! Ékesítse magát diszkrét eleganciával, kérje ki barátnője tanácsait, és hódítóbb lehet, mint egy filmszínész(nő)! A kék holmik jól állnak Önnek, főleg ha vízparton viseli őket!

BAK (12.22-01.20)
Tegye félre azt a könyvet, és rendeljen egy színes koktélt! Menjen el barátokkal vagy barátnőkkel egy közös nyaralásra, vagy legalább egy esti bulira, mert a túl sok munka megárthat. Ha most játszik, nyerhet is egy társasutazást, na hagyja ki a lehetőségeket!

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)
Szabadságvágya, belső függetlenségi igénye most rekordokat dönt! Legjobb, ha vár egy kicsit még a nyaralással, vagy ha el is utazik, leginkább valami kalandos és izgalmas helyre de egyedül, vagy egy igazán bizalmas és megbocsátó barátnővel.

HALAK (02.20-03.20)
Vigyázzon a testsúlyára, most tényleg álljon ellen a tejszínhabos édesség-csodáknak! A bőre égésre hajlamos, ezért ne menjen a tűző napra, inkább maradjon a szoláriumnál, vagy sétáljon egy gyönyörű új fátyol-ruhában a vízparton, divatos és hódító is!