Borsos-borzas sajtgolyó

A sajtokat lereszeljük, összekeverjük és kb. a negyedét félretesszük. A nagyobb részt összedolgozzuk a szendvicskrémmel és kevés sóval ízesítjük. Golyókat formázunk belõle és a félretett reszelt sajtba forgatjuk. Cikkekre vágott almával dekoráljuk és pirítóssal kínáljuk.

Hozzávalók egy adaghoz:
1 doboz (250 gramm)tejszínes szendvicskrém
25 dkg ementáli sajt
25 dkg füstölt sajt
bors, ízlés szerint
alma a díszítéshez
egy csipet só

Elkészítés:
A sajtokat lereszeljük, összekeverjük és kb. a negyedét félretesszük. A nagyobb részt összedolgozzuk a szendvicskrémmel és kevés sóval ízesítjük. Golyókat formázunk belõle és a félretett reszelt sajtba forgatjuk. Cikkekre vágott almával dekoráljuk és pirítóssal kínáljuk.