HÚSPOGÁCSÁK CITROMLEVÉLLEL

Elkészítés: tedd egy serpenyőbe a darált húst, add hozzá a kenyérbelet, a parmezán sajtot, sót, borsot, a tojásokat és keverd jól össze.

Hozzávalók:70gr vaj, 500gr darált borjúhús, 100gr parmezán sajt, 50gr kenyérbél, só, bors, fél pohár tej, 3 tojás, 8 citromlevél, nyári citrom, 100gr húsleves

Elkészítés: tedd egy serpenyőbe a darált húst, add hozzá a kenyérbelet, a parmezán sajtot, sót, borsot, a tojásokat és keverd jól össze. Legvégén öntsd hozzá a tejet és addig keverd míg, egy puha keveréket nem kapsz.. Hagyd 20 percig pihenni. Ezután formázz belőle kis pogácsákat és pirítsd őket az éppen hogy felolvasztott vajon. Majd önts hozzá a 100gr húslevest és tedd bele a citromleveleket. Díszítsd formára vágott citrommal.