Meleg szendvics camembert sajttal és vörös áfonyával

A kenyérszeleteket enyhén megpirítjuk. A körtét szűrőben jól lecsöpögtetjük és gerezdekre vágjuk.

4 szelet graham kenyér vagy más könnyű teljes kiörlésű gabonából készült kenyér, 6db felezett körte (befőtt), 200gr (30% zsírtartalmú)camembert, 2 evőkanál vörös áfonya kompót.

A kenyérszeleteket enyhén megpirítjuk. A körtét szűrőben jól lecsöpögtetjük és gerezdekre vágjuk.
A sajtot felszeleteljük és a körtére helyezzük.
A szeleteket sötőpapírral borított sötőrácsra tesszük, majd a rácsot a sütőbe tesszük. Rövid ideig pirítjuk, míg a sajt olvadni nem kezd.
Felső/alsó hőfok. Kb 200 C előmelegítve
légkeverés sütőnél: kb 180 C előmelegítve
gázsütőnél: 3-4 perces fokozat előmelegítve, sütési idő 5-6 perc