Darabokra tépte a biciklist Bodnár autója, Hajdú koldusbotra juttatja Nacsáékat

A férfit akkora ütés érte, hogy leszakadt a feje, amit a tűzoltók fél órán keresztül kerestek az út menti árokban. A gyászoló család attól tart, hogy a híresség ügyvédei segítségével elkerüli a felelősségre vonást. – Az eddigi adatok szerint a gépkocsivezető hibája okozta a péntek esti nyírbátori halálos kerékpáros-balesetet – ismertette a Blikk-kel az előzetes szakértői véleményeket a rendőrség szóvivője. Bodnár akár már szombaton is játszhat a svédek elleni vb-selejtezőn az MLSZ elnöke szerint.
 
A Bors információi szerint Hajdú Péter első fokon megnyerte azt a pert, amelyet egy szerződésszegés miatt indított a Bagi-Nacsa duó ellen. Mint ismeretes, a humoristákat egy szilveszteri műsorra szerződtette le a producer még 2006- ban. Az ATV-n leadott Bagi – Nacsa-show olyan sikeres volt, hogy Hajdú egy hosszabb, tíz műsorra szóló szerződést kötött a humoristákkal. Az első, január 22-re tervezett forgatásra azonban sem Olivér, sem Iván nem érkezett meg. Néhány hónappal később Nacsáék a TV2 képernyőjén tűntek fel, Hajdúék szerint ráadásul egy, az ő terveikhez roppant hasonló formátumú és tartalmú műsorral.
 
Margit híd: épülnek az ideiglenes sínek, kitilthatják a taxikat. Szeptember második felére készül el az ideiglenes villamospálya, néhány napig ismét pótlóbuszok fognak járni. A kivételnek számító taxisok áthajtását a tervező nem javasolja. Beváltak a hídlezárás miatt kialakított új buszsávok, amelyek közül a Budaörsi útit meghosszabbítják. A holnapi iskolakezdés miatt jöhet az igazi káosz. Bővebben a Népszabadságban.