Puskás Peti és SP egymás ruháit hordja

Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: főleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - kezdi a tabutv.hu videójában Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

"Az SP stílusa mindenképp gyengébb, mint az enyém" - folytatta Puskás. Még pislogni sem volt ideje és máris megjelent SP, aki mindent cáfolt: "Hazudik!" - kiáltotta Éder Krisztián a Tabu Tv mikrofonjába. Persze nem kell tartanunk attól, hogy a két barát végképp összeveszett volna. "A legnagyobb SP rajongó a Peti, én pedig a legnagyobb Puskás rajongó vagyok" - meséli a tabutv.hu riporterének SP.

"Mi szeretünk másolni. Kitaláltuk, hogy én másolom Őt, Ő pedig engem. Én igazából úgy szoktam kinézni, mint Ő, Ő pedig úgy, ahogy én" - tette hozzá Puskás Peti, akin információink szerint az interjú alatt is Éder Krisztián trikója lapult. És hogy milyen génkísérletet végeztek a Puskás Peti fején lévő majommal, ami miatt le kellett őt onnan vágni? A Tabu Tv videójából ez is kiderül!(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)