Zolát még egy évre szerződtette a Viva Tv!

Zola boldog, hiszen munkáltatója még egy évig biztosan ad neki munkát: meghosszabbították a szerződését, ami egyébként ennél a csatornánál nagy szó.

A fiúval kegyesek voltak, hiszen a többi Vivással három hónapra vagy fél évre hosszabbítanak, ami azért érdekes, mert a kereskedelmi csatornák nagy része már évekkel előre gondolkodik. Ennek ellenére nem bízza el magát, hiszen állítása szerint a mai világban nem lehet egy lábon állni, folyamatosan keresi a lehetőségeket.

2006-ban több ezren jelentkeztek a zenetévé műsorvezetői castingjára, melynek végül élő adásban hirdették ki a győztest: Zola. A fiú azóta Viva Tv közkedvelt VJ-jévé vált, és úgy néz ki, hogy a vezetőség is megkedvelte: nemrég újabb egy évre hosszabbították meg a szerződését.

"Először volt két éves szerződésem, aztán aláírtam egy évet és most aláírtam megint egy évet. Ez nagy szó, többek között azért is, mert a legtöbb kollégám az három hónapra ír alá, vagy fél évre, nekem pedig most megint egy év. Ez azért azt jelenti, hogy bíznak bennem és számítanak a munkásságomra" - meséli a tabutv.hu riporterének Zola, aki új műsort is szeretne kapni a jövőben.

A Viva Tv műsorvezetője szeretne egy merőben új stílust kipróbálni. "Mi mindent csináltunk, csak azt nem, amit akkor, amikor én odakerültem. Olyasmit szeretnék csinálni, amit eddig nem csináltunk, vagy ami nekem mondjuk hiányzik ebből a munkából" - mondta el a Tabu Tv videójában a zenetévés, aki a hosszabbítás ellenére több lábon szeretne állni.

"Ez most közhely, de nehéz világban élünk, kellemetlen országban élünk és innentől kezdve neked sem kell magyarázni, hogy milyen a helyzet, milyenek a körülmények. Nagyon nehéz, igen. Azt kell mondjam, hogy az örök igazság itt megint csak érvényesül: több lábon kell állni, mert különben nem megy" - tette hozzá a tabutv.hu-nak adott interjújában Zola, aki saját bevallása szerint nem abba a kategóriába tartozik, aki havi szinten több milliót lekaszál.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)