Lesz mit a tejbe aprítani? Pénz horoszkóp 2010

Lesz elegendő pénzed? Milyen irányba és milyen lépéseket tegyél, hogy elérd a jólétet, bőséget? Pénz, anyagiak az újévben. Neked mi az újévi pénzmágnesed? Ezt is megtudhatod!

KOS (Március 21. – Április 20.)
Az újévben nagyobb felelősség és sok munka vár. A több feladat több pénzzel jár együtt, de csak abban az esetben, ha Te magad is tisztában vagy munkád értékével. Ne félj méltó díjazást kérni a munkádért! Ne hagyd, hogy az újévben kizsákmányoljanak! Ha reálisan látod a szaktudásod értékét, akkor meg is kapod a megérdemelt honoráriumot!

Újévi pénzmágnes: viselj minél gyakrabban halacskás nyakláncot, ami vonzza a pénzt! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Az újévben az újdonságok hozhatják a pénzt. Ne félj belevágni egy képzésbe, - megtérül az erőfeszítés. Jobb fizetést kaphatsz a tanulmányok után, s talán még arra is marad, hogy utazgass a nyáron. Ha saját vállalkozásod van, akkor egészen új terepen is kipróbálhatod magad, - társulj új üzleti partnerekkel. Nem árt, ha van egy tapasztalt barátod, akitől tanácsot kérsz majd pénzügyekben!

Újévi pénzmágnes: akassz lakásod gazdagság területére egy bőségszarut ábrázoló festményt! 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az újévben több vesződséggel jár számodra a pénzkeresés. A főnököddel sem jössz majd ki túl jól, s ennek egyenes következménye lehet, hogy csak az utolsók között kapsz fizetésemelést. Ha önálló vállalkozást viszel, akkor figyelj jobban: könnyen kihasználhatják a hiszékenységedet. Az újév több körültekintést és óvatosságot kíván meg tőled!

Újévi pénzmágnes: hordj türkiz kővel díszített gyűrűt! Ez ősidők óta bevált pénzmágnes! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Az újévben nem számíthatsz váratlan szerencse fordulatokra a pénzügyekben. Az utolsó forintért is meg kell dolgoznod. Ha a feladataidat szorgalmasan és igényesen látod el, akkor meg is lesz a jutalmad. Előre léphetsz a ranglétrán és ez több jövedelemmel jár együtt. Jó érzés lehet számodra, hogy a tisztességgel végzett munkádért kapsz több pénzt.

Újévi pénz mágnes: vásárolj magadnak az újévre egy nagyobb méretű, sárga pénztárcát!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Szembesülhetsz a ténnyel, hogy nemcsak a pénz lehet aranyat érő kincs, hanem a kapcsolataid is. Ha ügyes vagy, akkor az ismeretségeidet most pénzre válthatod. Igyekezz mindenkivel jóban lenni, így a legváratlanabb pillanatban kapod meg a segítséget a boldogulásodhoz! Különösen előnyös, ha a főnököddel is jóban vagy: így biztos a fizetésemelés!

Újévi pénz mágnes: hordj pénzérmékből álló ékszert! A legjobb, ha saját magad avatod be!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Az újévre jellemző  lesz a tanácstalanság. Lehetőségekben nem lesz hiány, de addig gondolkozol majd, amíg végül kihagyod a jó pénzszerzési esélyeket. Az átgondoltság nagyon fontos, de ne menj el a szerencséd mellett! Kaphatsz néhány rendkívül gyümölcsöző üzleti ajánlatot, de a megvalósításhoz a Te merészségedre is szükség lesz!

Újévi pénz mágnes: rajzolj régi pénztárcádra dollár, vagy euró jeleket! Közben gondolj erősen arra, hogy sok pénzed lesz!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Most a rugalmas hozzáálláson múlik, hogy sikeres leszel-e a pénzügyekben. Megtörténhet, hogy új munkát, vagy új üzletet ajánlanak, amely anyagilag is vonzó számodra. Sajnos nem kapsz időt arra, hogy átgondoltan dönts, gyorsan kell átlátnod a helyzetet. Ha sokat habozol, akkor elkésel, és elszalasztod a szerencsédet! Ne félj az újévben tanácsot kérni, ha bizonytalannak érzed magad!

Újévi pénz mágnes: varázsolj a számítógépedre pénz témájú képernyővédőt! Kívánj közben anyagi sikereket! 

SKORPIÓ  (Október 23. – November 21.)

A tanulás határozza meg a mindennapjaidat az újévben, s ez a pénzügyekre is igaz. Sajnos többször is előfordulhat, hogy meggondolatlanul vásárolsz valamit, vagy olyan üzleti megállapodást írsz alá, amelyet később nagyon megbánsz. Nem kerülheted el a kisebb tanulópénzeket, a veszteséget fogd fel tapasztalatszerzésnek. Így végül megtalálhatod a szerencsédet!

Újévi pénz mágnes: az újév első napján tedd ki a Hold fényébe rózsaszín szerencsemalackádat!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Az újévben túlságosan érzelmes hangulatban leszel, s ez a pénzügyeidre is kihathat. Sajnos az üzleti kérdéseket indulatból döntöd el, így aligha teszel szert nagy vagyonra. Most nagy hasznát vennéd a higgadtságnak, - kezdj minden napot azzal, hogy végiggondolod a lehetőségeidet. Legyél kedves az ellenszenves kollégákkal, üzleti partnerekkel is!

Újévi pénz mágnes: találj ki saját vagyonszerző varázsigét! Fogalmazd meg a vágyaidat, és gyújts meg egy aranyszínű gyertyát!

BAK (December 22. – Január 20.)
Végre nem csak a monoton robot vár, hanem a pénzügyi szerencse is rád köszönt az újévben. Kreatív gondolataid, ötleteid támadhatnak, s végül is ennek köszönheted a boldogulásodat. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor vállald fel a jó gondolatokat, ha vállalkozóként, akkor tegyél meg mindent a megvalósulás érdekében! Így jelentős összegekkel gyarapíthatod a vagyonodat!

Újévi pénz mágnes: hordj egy aranyból készült négylevelű lóhere medált a nyakadban!

VÍZÖNTŐ  (Január 21. – Február 19.)
Sajnos a hangulataid irányítanak az újévben, s ez igaz lesz a pénzügyeidre is. Lesz olyan időszak, amikor a kelleténél sokkal többet költesz majd. Vigyázz, nehogy teljesen kiürüljön a pénztárcád! Jó ötlet, ha tartalékolsz, így a nehezebb időszakban sem szorulhatsz meg. Ha átgondoltan költekezel, akkor nem kerülsz, nehéz helyzetbe és juthat pénz a kedvteléseidre is.

Újévi pénz mágnes: tedd a bankszámlakivonatodat a lakás gazdagság sarkába, vagy kösd át aranyszínű szalaggal!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Anyagi helyzetednek jót tesz majd, ha felvállalod az új lehetőségeket. Egy új munkahely, vagy új munkakör az eddiginél több pénzt hozhat. Az új üzleti lehetőségek, pedig megszilárdíthatják az egzisztenciádat. Fontos, hogy több lábon állj, így növelheted a biztonságodat. Fontos, hogy a biztosat ne hagyd veszni egy bizonytalan pénzforrás miatt!

Újévi pénz mágnes: számold meg pénzedet a telihold fényénél! Így nem fogy el a következő holdtöltéig! 

Kunsay Melinda
Fénykép: piqs.de: hecht1969 - Kleinvieh macht auch Mist.......1