Hogy telnek az ünnepek? Karácsonyi horoszkóp

A karácsonyi előkészületek éppen befejeződnek, vagy elúszol az idővel? Hol tudsz energiát megspórolni? A melegség megteremtésének lehetősége a háromnapos ünnepre.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Karácsonyi előkészületek: az idei karácsonyt tökéletesen szeretnéd levezényelni. Nagyon feszültté válsz, ha egy apró hiba csúszik az előkészületekbe. Engedd el magad, számold fel a nyugtalanságodat!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: a Te karácsonyodat a lila szín határozza meg. Használd a világosabb árnyalatot, ami érzékenységet, szeretetet sugároz!
Karácsonyeste: ha nem kergeted a tökéletességet, akkor jó hangulatú karácsony várható. Ne bánkódj, ha hiba csúszik a konyhai munkálatokba! A jókedv és a harmónia többet ér ennél!

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Karácsonyi előkészületek: félsz, hogy melléfogsz az ajándékozással és a karácsonyi kiegészítők sem mutatnak olyan jól, ahogyan szeretnéd. Nem szabad elveszned a részletekben!
Karácsonyeste: lehet, hogy a készülődés feszültsége pont karácsonyeste csapódik le nálatok. Ha összevesznél családtagjaiddal, akkor már csak a nagyvonalúság és a humor segíthet!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: ne használj sokszínű kiegészítőket. A Te karácsonyodat az egyszerű formák és határozott színvilág határozza meg.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Karácsonyi előkészületek: szokás szerint nagy vendégsereg várható, mindenkit magad mellett szeretnél tudni, aki csak fontos neked. Ez bizony sok munkát igényel! Vigyázz, nehogy túlvállald magad!
Karácsonyeste: karácsonyeste jönnek a rokonok és a barátok is mind felhívnak. Fontos, hogy ne vesszen el az ünnep meghitt hangulata! A karácsony végül is a család ünnepe!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony a pasztell árnyalataiban tündököl. Választhatsz rózsaszín, vagy világoskék kiegészítőket. A virágmintáktól sem kell visszariadnod!

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Karácsonyi előkészületek: az idei karácsony, szokás szerint rengeteg munkát jelent számodra. Imádsz gondoskodni családtagjaidról, és mindig a legjobbat szeretnéd nekik adni.
Karácsonyeste: fontos, hogy amit tudsz, készíts elő karácsonyestére. Ne egy nap alatt akard letudni az összes teendőt! Intézd el a bevásárlást már korábban, és csomagold be időben az ajándékokat!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az egyszerűségre helyezd a hangsúlyt. Bőven elég egy fehér étkészlet. Használj termésekből, bogyókból készült asztaldíszt!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Karácsonyi előkészületek: vidám karácsonyt szeretnél, megállás nélkül szórakoztatod családtagjaidat. Vigyázz, a meghitt pillanatok nem arról szólnak, hogy humorizálunk!
Karácsonyeste: már nagyon várod, hogy gyermekeid kibontsák az ajándékokat, és Te is gyorsan kipróbálhasd a játékaikat. Ne felejtsd el, hogy nem Te kaptad a játékokat!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az arany minden mennyiségben a kedvenced. Most végre megélheted a csillogás iránti igényedet! Az aranysárgától az óaranyig minden megengedett!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Karácsonyi előkészületek: alig várod, hogy visszavonulhass az otthonodba, már nagyon eleged van a karácsonyi forgatagból. Meghitt karácsonyra vágysz, családtagjaid körében.
Karácsonyeste: szűk körben ünnepelnéd a karácsonyt, csak azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Vigyázz, ne akard túlszervezni a meghitt estét, inkább csak örülj az ünnepnek!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsonyt az ezüst határozza meg. Használj üvegtárgyakat, ezüst karácsonyfadíszeket. Az ezüst angyalhaj sem maradhat el!

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Karácsonyi előkészületek: szinte mindent magadra vállalsz a karácsonyi készülődésből. Rendkívül energikus és tettre kész vagy, neked köszönhető, hogy az ünnep valóban igényesen telik.
Karácsonyeste: rengeteg megbeszélnivalótok lehet családtagjaiddal, - örülsz, hogy erre lehetőség nyílik. A meghitt este kötetlenül, vidám hangulatban telhet, minden feszültség nélkül.
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsonyt a kék határozza meg, ami igazi téli szín. Válassz belőle világos árnyalatot, ami a jeget és a havat idézi.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Karácsonyi előkészületek: gazdagon díszített karácsonyra vágysz. Pénztárcádat nem kímélve veszel meg mindent, ami emelheti az ünnep fényét. Vigyázz, ne ess túlzásokba!
Karácsonyeste: nyugodt és meghitt estéd lehet. Rengeteg finomsággal leped meg családtagjaidat, és végül előfordulhat, hogy túl sokat esztek. A mérték karácsonykor is fontos!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: a finom színvilág, meleg színek jellemzik karácsonyodat. Használhatsz természetes anyagokat, terméseket a díszítéshez.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Karácsonyi előkészületek: mindent gyorsan és hatékonyan szeretnél lebonyolítani. Így kevés időd jut arra, hogy lelkileg is ráhangolódj az ünnepre. Lassíts le egy kicsit és élvezd a készülődést!
Karácsonyeste: már megint csak úgy lehet minden, ahogyan Te eltervezted. Ne akarj katonás rendet tartani karácsony estéjén. Inkább a kötetlen, meghitt hangulat jellemezze az ünnepet!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: a karácsony hagyományos színe a piros és a Te esetedben ez most maximálisan igaz. Varázsold otthonodba a vidám piros színt!

BAK (December 22. – Január 20.)
Karácsonyi előkészületek: nem szeretnél részt venni a karácsonyi forgatagban, de az előkészületek megkívánják. Mire elérkezik a meghitt este, nagyon fáradttá, feszültté válhatsz.
Karácsonyeste: teljes elvonultságban szeretnéd tölteni, kizárólag családtagjaid körében. Talán még a karácsonyi telefonoknak, SMS-eknek sem örülsz. Vigyázz, ne sérts meg senkit!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az ezüstös, lágy esésű anyagok, a sejtelmes szivárványszín emeli az ünnep hangulatát. Az étkészlet legyen világoskék üvegből!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Karácsonyi előkészületek: a készülődést szórakozásnak éled meg, amit szívesen osztasz meg a barátaiddal. A legjobb, ha együtt indultok ajándékbeszerző körútra. Így a fáradtságot sem érzed annyira!
Karácsonyeste: legszívesebben mindenkit meghívnál, aki csak fontos számodra. Légy tekintettel családtagjaidra, lehet, hogy Ők meghittebb ünnepet szeretnének. A karácsony a család ünnepe!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: színes karácsony estét szeretnél, nem is kell figyelned a színek harmóniájára. Akár egymáshoz nem illő árnyalatokat is kombinálhatsz!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Karácsonyi előkészületek: az idei karácsony előkészületeit maximálisan kézben tartod. Pontos ütemtervvel rendelkezel az ajándékvásárlást és a menü összeállítását tekintve.
Karácsonyeste: mire eljön a várva várt este teljesen kifáradsz. Megoldást jelenthet, ha nem egyedül akarsz mindent megoldani. A vacsora előállításában segítsenek a családtagok is!
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: a mély bordó, jeges kék emelik az ünnep hangulatát. Használj egyszerű kiegészítőket, ne díszítsd túl a lakásodat! A kevesebb most több lehet!

Kunsay Melinda