Hajdú: majdnem megölték az apám !

Lapszemle: Hajdú Péter apját negyven fokos láz kínozta, de az ügyeletes orvos nem volt rá kíváncsi. Ha a fia nem viszi kórházba, valószínűleg már nem is élne. A producer egyébként kíméletlen fogyókúrába kezdett.

A 81 éves Hajdú József szervezetét súlyos kór, bakteriális, gyulladásos betegség támadta meg. – Azt javasolták, vegyen be lázcsillapítót – emlékezett Hajdú a borzalmas éjszakára a Borsban. – Mivel a láza nem csökkent, a felesége újra tárcsázta az orvost. Ismét csak annyit közöltek, nem tudnak kimenni, és azt tanácsolták, háromóránként vegyen be két-két lázcsillapítót. Reggelig egy levéllel szedett be, s továbbra is csak 39,5 fokig ment le a láza – magyarázta. A Frizbi producere reggel lLemondta az összes tárgyalását, és édesapjáért sietett, akinek a BKV-sztrájk miatt a taxira is három órát kellett volna várnia.

Hajdú Péternek muszáj fogynia, hiszen új kenyéradó gazdája, a TV2 közölte vele: ha képernyőre akar kerülni februári műsorában, meg kell szabadulnia a fölöslegétől. A Blikk úgy tudja, a 91 kilós Hajdúnak 80-ra kell lemennie. A producernek már sikerült is leadnia hat kilót, versenysúlya eléréséhez azonban nem szabad feladnia a küzdelmet.