Schobert Norbi félti a kislányát

Mára már egy ország tudja: Schobert Norbit brutálisan bántalmazták saját éttermében. A fitneszgurut mentővel szállították kórházba, de tegnapi nap már szinte teljesen felépülve adott interjút Hajdú Péternek. Norbi az Esti Frizbi forgatásán elárulta, hogy nagyon félti a kislányát attól a világtól, amibe majd felnő, de egyelőre úgy érzi, hogy meg tudják védeni magukat: biztonsági emberek nélkül, de kívül-belül bekamerázott lakással "várják" a támadókat.

Múlt héten saját éttermében támadtak rá Schober Norbira. Az ismert fitneszgurunak egy vélt tartozás miatt kellett lakolnia, de Ő nem hagyja magát! "Nagyon sok vállalkozó barátomat is megpróbálták lehúzni. Megfenyegették, zsarolták és ütötték őket, de túl vannak ezen. Vannak akik fizetnek, és vannak, akik hívják a 112-t, és most én is ezt az olcsóbbik megoldást próbáltam választani!" - meséli a tabutv.hu riporterének Schobert Norbi, akivel az Esti Frizbi Hajdú Péterrel forgatásán beszélgettünk, a TV2 épületében.

"Remélem, hogy jól döntöttem, és eltántorítok attól embereket, hogy vélt vagy valós követeléseiknek mindenképp erőszak és fenyegetés útján szerezzenek érvényt. Nem fogom sem az országot elhagyni, sem testőröket fogadni. Kicsit talán szomorúbb vagyok, kicsit talán jobban féltem a kislányomat ettől a világtól, de nagyon szeretném, ha a büntető törvénykönyv szigorodna!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Schobert Norbi.

Hiába zsarolták, nem fizetett, ez lett Schobert Norbi veszte. Az ominózus esetről szinte minden újság beszámolt, de ennek a fogyasztómester nem örül felhőtlenül. "Kicsit fájdalmas az, hogy nem jutok azzal címlapra, hogy kaptam egy egészség világdíjat, hogy olyan dolgokat tudok sütni, amivel az emberek vércukorszintjét kordában tudom tartani, hogy embereket lefogyasztok, de beszélhetnék bármilyen szakmai sikeremről" - sajnálkozik a tabutv.hu riportjában Schobert Norbi, aki gondoskodik a megfelelő biztonságáról.

"Az embernek nem csak a sikert kell elviselnie. Eddig is beriasztottam éjszakára, mert a környékünkön úgy rabolják ki a házakat, hogy éjszaka alszanak a párok, és kiviszik a kocsit meg az értékeket. Ha felkel, akkor összerugdalják csuklyában, megerőszakolják a feleségét és megkérdezik, hogy hol a széf. Üzenem az elkövetőmnek, hogy a házam kívül-belül be van kamerázva, 48 órás rögzítéssel, de nem miattuk, hanem már 7-8 éve" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Schobert Norbi, akit eddig is többször megzsaroltak már.