Elton John: Jézus meleg volt!

Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhető, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról.

Elmondta, hogy mindig a fiatalabb férfiakra bukott. "Fojtogattam őket a szeretetemmel, utaztattam őket, megpróbáltam ismertetni velük a világot. Drága ékszerekkel és ruhákkal halmoztam el őket, vagy autót vettem nekik. Nem dolgoztak, én tartottam el őket. Többször követtem el ezt a hibát, és fél év után már unatkoztak, és utáltak engem. Nem szándékosan, de elvettem az önbecsülésüket."

A legendás zenész azt mondta, nem tud ellenállni a kábítószernek, így inkább teljesen elkerüli. "Van, akinek egy gramm kokain egy hónapig kitart, de nekem kell az egész egyszerre, utána meg még több. A végén az egész csak a depresszióhoz vezet."

A kereszténységről így vélekedik Elton John: "Szerintem Jézus egy nagyon empatikus, szuper-intelligens meleg férfi volt, aki átérezte, az emberek problémáit." Elton évek óta megmutatja saját emberbarát oldalát, rengeteget jótékonykodik, mint mondaja, azért, hogy vezekeljen azokért az évekért, amikor drogfüggő volt.

www.napiaszonline.hu