Limekrémes répatorta

Ma csodaszép napos időre ébredtünk! A nyuszit és ezáltal a húsvétot, a jó idő csaljuk elő egy szelet répatortával! Egy próbát megér!

Limekrémes répatorta

Hozzávalók: a tésztához ez az alaprecept, pluszban két marék darabosra vágott dió

A tetejére: 20 dkg natúr krémsajt, 1 lime héja és leve, ízlés szerint méz, díszítésként reszelt lime héj

Tehát a megadott recept szerint elkészíted a tésztát, a diót a liszthez keverve adod hozzá. Amikor megsült hagyod langyosra hűlni. Közben a krémsajtot kikevered a limelével és héjjal valamint ízlés szerint mézzel. Ezt a kencét teszem a torta tetejére, reszelt lime héjjal díszítem.

Tipp: Ha allergiás is van a családban akkor a krémsajtot növényi tejszínnel helyettesítsd!