Az igazi Nőnapi ajándék: A fogyás titka Domján Lászlótól

Kulcsfontosságú, hasznos infót nyújtok át, nőnapi ajándékként. Ha csak egy csepp túlsúlyod is van, vagy szívesen törődsz saját erőnléteddel, akkor most megtudhatod a titkok titkát. Fogyás, fitt, energikus életvitel - nem csak nőknek.

Dr. Al Sears, amerikai orvos rendkívül jelentős tényt fedezett fel. Ha valaki rendszeresen sportol – pl. fogyás érdekében –, a tartós (folyamatos, pihenés nélküli, közepes vagy kis intenzitású) fizikai terhelést az agy úgy értelmezi, hogy raktározni kell az energiát, mert itt újra és újra komoly energiaigény jelentkezik. Az energiát a szervezet zsírszövet formájában raktározza. A mozgás során ugyan zsírt éget el a test, de azt követően igyekszik azt újra felépíteni. Sőt, lehetőleg még többet, mint amennyi elégett.


Sears doktor évek óta ezért azt tanácsolja a pácienseinek, hogy 15-90 másodperc közötti időtartamig maximális erőkifejtést tegyenek, utána azonban álljanak meg, és várják meg, míg teljesen megpihennek.
Ekkor újabb 15-90 másodperc közötti időtartamú intenzív erőkifejtés következik, majd ismét megpihenés. Az egész folyamat ne tartson 20 percnél tovább! Ez esetben ugyanis a szükséges energiát a szervezet szénhidrát elégetésével biztosítja, s nem gyárt újabb zsírszövetet.

Egy túlsúlyos betege, Terri, pl. 23 kg-ot fogyott a módszerrel 4 hónap alatt, s esete nem kivételes. (Konkrétan: 30 kg hájtól szabadult meg, 7 kg új izomszövetet növesztett, s jelentősen javult a vérzsírértéke is.) Mit csinált? Először 45 másodpercig gyalogolt, majd megállt, s megvárta, hogy megnyugodjon a szívverése. Újabb 45 másodperces intenzív gyaloglás, újabb pihenés. Idővel aztán már futni is bírt. A futásban ugyanezt a sémát követte: rövid futás, szünet. Futás, szünet.

Párommal kipróbáltuk a módszert, és mindketten szenzációsnak találjuk. Több az energiánk, jobb a közérzetünk, és – bár mindketten csak néhány kilótól óhajtunk megszabadulni – fogyunk is.


Sears doktor azt ígéri, hogy módszerével (PACE) néhány hét alatt a következő pozitív hatásokat fogja megtapasztalni:
Érdemes hát kipróbálni!

Sok sikert és szép nőnapot!

dr. Domján László 
www.agykontroll.hu

Képek:
piqs.de: CYP0015753
piqs.de: awej - Schöne Beine hat die Kleine