Czanik Balázs csaja perrel fenyeget!

Czanik Balázs tömeget mozgatott. Az aerobic edző mostanában a Testnevelési Egyetemen is tart nyílt órákat a mozogni vágyóknak. Balázs jelenlegi jogász párja is együtt izzadt a több száz egészséges életmódot kedvelő látogatóval. Azt is megtudhattuk tőle, hogy háttér aerobic-osokat válogat maga mögé az ország több pontjáról, akik remélhetőleg a fitnesz DVD-in is helyet kapnak majd.

Czanik Balázs nyílt edzésekkel kívánja népszerűsíteni a testmozgást a nők és a férfiak számára egyaránt. "A férfiak körében azt mondom két dolog létezik, az egyik mondjuk, ha eljönnek csajozni, mert olyan sokan vannak. A másik réteg pedig azért jön el, mert tényleg tetszik neki ez a mozgásforma és edz" - mesélte észrevételeit a tabutv.hu riporterének Balázs, majd megosztotta velünk a folyamatban lévő tehetségkutató tevékenységét. "Kitaláltam azt, hogy nagyon sok rendezvényen veszünk részt, és mindig viszünk csapatot, hogy szebb legyen az egész, meg jobban nézzen ki, és komoly előadásmódot lehet előadni, ha többen csináljuk. És úgy gondoltam, hogy körbe járjuk a vidéki nagyvárosokat és csinálunk egy nagy tehetségkutatót. A tehetségkutató nyerteseiből kerülnek ki azok az emberek, akik folyamatosan velem járják az országot, mert azért már közel 100 fellépést csinálunk egy év alatt. Úgyhogy folyamatosan jönnek és remélem, hogy a DVD-imen is ők fognak majd szerepelni" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével az immáron tehetségek kutatásával is foglalkozó edző.

"A kamera mögött áll a barátnőm, és ő is jár persze az óráimra. Ezenkívül sok fellépésre elkísér, most hétvégén Sopronban voltunk, ott is volt egy nagy aerobik maraton, ahol nagyon sokan tornáztunk, 300-an voltunk. Itt remélem a négyszázat legalább föl fogjuk tornázni nyárig ezerre" - tervezi a fitnesz guru a Tabu Tv sztárvideójában, majd tovább mesél jelenlegi párjáról. "Első pillantásra elindult ez a történet. Abszolút nem aerobic kereteken belül ismerkedtünk meg, hanem egyszer csak odakeveredtünk abba a táborba és innen indult ez a történet. Szerintem elég jól viseli a rajongókat, de ha mégis arról beszélünk, jogásznak tanul, legfeljebb majd bepereli őket" - viccelődött riporterünkkel a tabutv.hu videójában a testmozgás hírnöke.