Szárnyra kelnek a dögös angyalok

Egy igazán fülledt hangulatú partin derült fény arra, kik lesznek az év legdögösebb angyalai, akik ezentúl az ország legmenőbb helyein fognak felbukkanni. A nyolc szexi lányt Debreczeni Zita, Hujber Ferenc, Hajas László, a Csillag Születik sztárja MCDC, Kiss Endi a Hooligans-ből és Pantl Péter, az egyik férfimagazin főszerkesztője választotta ki múlt pénteken.

Gyönyörű lányok, forró hangulatú twist-párbaj, bevállalós flörthelyzetek – Debreczeni Zita, Hujber Ferenc, Hajas László, MCDC, a Hooligens-es Kiss Endi és a CKM főszerkesztője, Pantl Péter vezényletével kiválasztották az év AXE angyalait múlt pénteken.


Ahhoz, hogy az ország legmenőbb szórakozóhelyein fokozhassák majd jelenlétükkel a hangulatot, a tizennégy szépséges angyal jelöltnek számos próbát ki kellett állnia. A lányoknak tanúbizonyságot kellett tenniük tánctudásukról: két csinos hölgy forró hangulatú twistet táncolt Hajas Lászlóval és Hujber Ferenccel, de például flörtölési technikájukat is meg kellett villantaniuk. Míg a Csillag születik sztár-rappere, MCDC a hölgyek kommunikációs készségét tesztelte, addig Zita, Endi és Pantl a külső adottságok vizsgálatára helyezte a hangsúlyt.

Az est végén kiderült, ki az a nyolc lány, akik nyáron az ország legnagyobb bulijaiban fognak feltűnni: Dikácz Réka, Pálinkó Eszter, Szamosi Nikolett, Lukács Réka, Vantuk Norina, Molende Mariann, Keskeny Anita és Misik Renáta lettek a legdögösebb angyalok.

Az év legdögösebb angyalaival a következő időpontokban és helyszíneken lehet majd találkozni: Budapest - Syma Aréna (04.10.),  Szombathely – Romkert Club (ápr. 24.), Budapest – Café Del Rio (ápr. 30.), Tát – Ice Beach (máj. 1.), Miskolc – Rockwell Club (máj. 7.), Siófok – Palace (máj. 23.),  Agárd – Nádas Dance Club (jún. 12.).