Tornóczky Anita autót vesz Hajdúék gyerekének!

Sarka Kata és Tornóczky Antia barátságukról vallottak az internetes sztártévé riporterének. A két híresség elárulta, hogy egyfajta családként élnek együtt. Anita például rendszeresen főzni tanítja Katát, és ráadásul azt is megígérte, hogy Ő fogja megvenni a kis Hajdú sarj első autóját is.

Kevesen gondolhatták volna, hogy a Hajdú Péter szívéhez oly közel álló két híresség ennyire jó kapcsolatot ápol egymással. "Miután a Petivel napi a kapcsolatban vagyok, a Katát nagyon megkedveltem. Megkértek, hogy legyek a gyerek keresztanyja. Most például segítek a Katának, hogy megtanuljon főzni olyan dolgokat, amiket már a Noncsika ehet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tornóczky Anita, aki elsőként spenótot főzött Katával.

"Az első autóját is Ő fogja megvenni..." - jegyzi meg mosolyogva a videóban Sarka Kata. "Sajnos annyira balek vagyok, hogy elárultam a Katának, hogy én a keresztanyámtól kaptam az első autómat, úgyhogy ez a felelősség most már rajtam van. Minden pénzt megér, annyira cuki!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Tornóczky, aki rendkívül jó kapcsolatot ápol Hajdúékkal.