Fogyás tavaszi piknikkel

Felszedtél jó pár kg-ot a télen? Mindenki! Bizonyára te sem szeretnéd, ha felesleged még tovább gyarapodna rajtad? Itt az idő, hogy azt leadd. Zöld, virágok, illatos, napfényes, lágy szellős meleg, kellemes, szabadba csalogató, tarka színpompa. Itt a tavasz, gyerünk a természetbe ki!

A hideg téli napokban hajlamosak vagyunk elveszni a benti, háztartás körüli munkákban. Szinte észre sem vesszük, de napok, sőt hetek telnek el anélkül, hogy a levegőn töltenénk némi kis időt!

Hideg van, fagyos az idő, ilyenkor a kutyát is kár kiverni, mondjuk! Ezzel nyugtatjuk magunkat!

Nem igaz, ekkor is kell a friss levegő! Ekkor is ki kell mennünk és oxigéndús levegővel kell feltöltenünk a testünket. Hogyan? Úgy, hogy kimegyünk és teszünk egy nagy sétát, sportolunk. Érzékenyebbek tartózkodjanak kint kevesebb ideig.

A tavasz itt van! Ideje, hogy kimozduljunk már! Hagyjuk hátra a díványunkat, a televíziót. Vegyünk sétálócipőt, pakoljunk be némi könnyü fogást, plédeket, párnákat a táskába és keljünk útra, ki a szabadba. Piknikeljünk! Töltsük napjainkat a szabad ég alatt a természetben. Hívd meg a barátaid, rokonaid is!  Hidd el, el fogod őket kápráztatni!Vegán piknik menü:

Roston sült, vagy nyers zöldségek, teljesőrlésű barna kenyér szeletek, olajos magvak és gyümölcsök. Apropó, és a folyadék! Tiszta ásványvizet vigyél és termoszban teát, esetleg kávét is!

Mit sportolj?
Kívánok kellemes felüdülést mindenkinek! Sporttársi üdvözlettel!
Zsemlye Zsanette
Sport és gerinc jóga oktató, személyi edző
06/30/200-6870 
www.zsanettewellness.hu 
zsanettewellness@yahoo.com

Kép:
piqs.de: kunstgriff - Hamburger Landschaft