Válassza a futást április 18-án! 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás

Április 18-án, vasárnap várhatóan több mint tízezer futócipőt viselő sportember lepi majd el Budapestet: a résztvevők a jubileumi 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás keretében koptatják majd az aszfaltot a fővárosban. A tavasz legnagyobb futóeseményének idén új helyszín, az 56-osok tere ad majd otthont.

A 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás több távval várja a mozgás szerelmeseit. A rutinos, felkészült futók a 12 kilométeres Vivicittán, illetve a 6,4 kilométeres Midicittán próbálhatják ki magukat, a kezdőket a 3,3 kilométeres Minicittá és az ugyanilyen hosszú Gyaloglás várja, míg a családok a 800 méteres Családi Futáson kocoghatnak közösen.


Aki pedig még ennél is többre vágyik, a Vivicittá+ keretében mindhárom futótávot teljesítheti, a Midicittá+-on pedig a két rövidebb távon indulhat el.

A futóesemény egész nap mozgásban tartja majd a várost: az első rajtra 9 óra 45-kor kerül sor, a leghosszabb táv résztvevői pedig 13 órakor rajtolnak majd.
A mozgásprogramokon kívül a T-Home jóvoltából programok és játékok várják az érdeklődőket: a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson az egész család jól érezheti magát!
Mindenki a rajthoz!

Bővebb információ >>