SP szívet küld Ördög Nórának!

Az ifjú előadó az internetes sztártévének Ördög Nórához fűződő viszonyáról beszélt. SP elárulta, hogy imádja az RTL Klub műsorvezetőjét, akiben a számára igazinak mondható nőt látja: mediterrán jellegű, barna haj, magas, vékony, és megragadó személyiség. Éder Krisztián egyébként leszögezte: csak a hírverés miatt nem jönne össze egyetlen sztárral sem!

Ördög Nóra jelenleg egy fotóművészbe szerelmes, így joggal gondolhatjuk, hogy SP is az RTL műsorvezetője miatt választotta ezt a szakmát. De igaz ez?! "Szia Nóri! Láávcsi! Én azért kezdtem el fotózni, hogy hátha Nánási már nem lesz nyerő, és akkor én jövök. Minden tetszik a Nórában: először a bal, utána pedig a jobb füle ragadott meg benne először!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Éder Krisztián.

"Ő az a karakter, aki nekem általában szimpatikus. Mediterrán jellegű, barna haj, magas, vékony... Nem azt mondom, hogy fú de oda vagyok érte, de egy elragadó személyiség! Nem tudom, hogy miért kell külön lapon említeni a hírességeket, hiszen szerintem egy ilyen kapcsolat pont olyan, mintha egy nem híres emberrel járnék!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel SP.

Az énekes szerint attól, hogy valaki híres, az nem feltétlenül jelent megkülönböztetést a többi embertől. "Én két éve vagyok jelen ebben a világban, de még egyszer nem voltam benne az újságokban szándékosan olyan hírrel, ami mondjuk a párkapcsolathoz, vagy magánélethez kapcsolódik!" - meséli a tabutv.hu videójában SP, aki leszögezte, hogy csupán a hírverés miatt nem jönne össze egyetlen celebbel sem.