3 egyszerű trükk a hatékony fogyáshoz

A fogyás nem szükségszerűen nehéz feladat, főleg ha van néhány trükk a tarsolyodban. Ezek a tippek nem radikálisak és nem jelentenek veszélyt a szervezetedre nézve, csupán egészségesek és hatékonyak a fogyókúrádban. Azért elsőre talán nem lesz könnyű...

Sokszor kérdeznek klienseim, barátaim, rokonaim: „Erika, van valami trükköd, hogy megszabaduljak könnyen és gyorsan az első néhány kilótól?”

Igen, van. Ehhez szükség van az étrended változtatására, de az eredmény hihetetlenül látványos. Jópár emberrel sikerrel végig csináltam ezt a programot, és egyszerűen megszabadultak az első 5-8 kg nem kívánt zsírtól rövid idő alatt.Íme a 3 egyszerű és könnyű fogyás szabályom:
  1. Ne egyél semmit, ami fehér: Nevezz meg minden ételt, ami fehér és változtass: ne egyél ezekből: kenyér, tészta, keksz, a legtöbb gabonapehely, liszt alapú ételek, krumpli, fehér rizs, pasztörizált tej és sajt. (Az egészséges ételek, mint például a karfiol, csirke, pulyka, hal, zsírszegény sertéshús mind kivételek a szabály alól.)
  2. Csak vizet igyál, SEMMI mást! Mi a helyzet a kávéval? A szabály betarthatósága miatt megengedett napi egy kis csésze fekete kávé. Igyál meg minimum testsúly-kilogrammonként 30 ml vizet (pl. ha 100 kg vagy akkor ez 100*30 ml, azaz 3 liter víz – minimum.)
  3. Semmit se egyél, amelynek összetevői között szerepel a búza szó. Mi a helyzet a teljes kiőrlésű búzával? Szigorúan, amely étel összetevői között bármilyen formában szerepel a búza szó tiltó listán van. Legyen az kenyér, tészta, sós keksz vagy gabonapehely. A legtöbb előre csomagolt nasi szintén tartalmaz búzát, tehát olvasd el figyelmesen az összetevőket a csomagoláson.
+1 Ne egyél előre gyártott készételeket, ezek általában tartalmaznak cukrot, rengeteg tartósítószert és nem kívánt fehérjéket.Készen állsz a változásra?

Tartsd be ezeket a szabályokat az elkövetkező 2 hétben és tervezd meg előre az étrended. Ha mindezt megteszed, akkor biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül csodálatos eredményeket tapasztalsz meg fogyókúrád területén!

A fogyókúra megkezdése előtt a hiánybetegségek elkerülése végett érdemes egyeztetni személyesen saját háziorvosoddal, aki képes eldönteni, hogy ez az egyébként szuperhatékony fogyókúra rád szabható-e.

Major Erika