3 hűsítő koktélrecept a nyári forróságra

A nyári bulik és a vízparti nyaralások kihagyhatatlan kelléke a színes és ízletes koktél. A SodaStream szörpökből készíthető koktélok tárháza kimeríthetetlen, elkészítésüknek csak a fantázia szabhat határt.

Szerezz be egy divatos szódagépet és néhány szörpöt, rendezzetek háziversenyt és találjátok meg az év SodaStream koktélját! Most néhány kiváló, ötletadó recepttel segítünk. 

„SodaStream Greenbird” - Koktél az igazi ínyenceknek
Hozzávalók:


Elkészítés:
Vágd fel a limeot négy részre, majd préseld a pohárba a gyümölcs levét. A lime gerezdeket tedd a pohárba, majd töltsd fel zúzott jéggel. Öntsd a pohárba a kiwi-körte ízű Clear szörpöt, a SodaStream gyömbér szörpöt és a citromlevet, majd engedd fel pezsdítő SodaStream szódával. Keverd össze, és az elkészült koktélt díszítsd citromszeletekkel vagy eperdarabkákkal.


„SodaStream Sunrise” - A hajnal kedvelőinek
Hozzávalók:


Elkészítés:
Tedd tele jéggel a poharat, majd öntsd bele a vörösáfonya-málna ízű SodaStream Clear szörpöt, a piros grépfruit ízű SodaStream szörpöt. Óvatosan öntsd hozzá a rostos narancslevet, végül engedd fel szódával. Keverd össze, és díszítsd narancs vagy citromszeletekkel.


„SodaStream Long Summer” – Azoknak, akik imádják a nyarat
Hozzávalók:

Elkészítés: vágj fel egy limeot 4 gerezdre. Nyomd a pohárba a levét és a gyümölcsöt tedd a pohár aljára. Töltsd tele jéggel, majd öntsd bele a mangó és a sárgadinnye ízű SodaStream szörpöket. Engedd fel 6 cl almalével és szódával, keverd össze, majd díszítsd friss narancsszelettel és eperrel.