Virtuális spermabank a társkereső oldalon

Az egyik társkereső oldal új szolgáltatása, hogy spermadonorokat kereshetnek nála azok a nők, akik vonzó gyermekekre vágynak.

A BeautifulPeople.com eddig is feltűnést keltett azzal, hogy "szigorúan kitiltotta a csúnya embereket" és csak a vonzókat engedte regisztrálni.

Greg Hodge vezérigazgató szerint most felismerték az igényt: az emberek vonzó sperma és petesejt donorokra vágynak. "Minden szülő arra vágyik, hogy gyermekeik a kedvező tulajdonságokkal legyenek megáldva, a jó megjelenés pedig az egyik leginkább vágyott tulajdonság."

"Egy olyan site esetében, ahol a tagok Brad Pittre, George Clooneyra vagy Angelina Jolie-ra hasonlítanak, el lehet képzelni ezt az igényt" - tette hozzá Greg Hodge. Akik ilyen spermára vagy petesejtre vágynak, csatlakozhatnak a társkereső oldal termékenységi fórumához. Itt találkozhatnak a gyermekre vágyó érdeklődők a megfelelő donorral.

A partnerek összehozása után a BeautifulPeople.com beajánlja őket egy megfelelő klinikára, ahol további információt és megfelelő ellátást kapnak. A BeautifulPeople.com 2002-ben indult és már 600 ezer tagja van.