Durva! Nacsa Olivér Hajdú Péter miatt halasztotta el az esküvőjét!

A Bagi-Nacsa nevettető páros már jó ideje pereskedtek Hajdú Péterrel, de annak ellenére, hogy azt vallják, hogy nincs igazság, mégis sikerült megállapodniuk.

Bagi Ivánt és Nacsa Olivért 52 millióra perelte Hajdú Péter egy tévéműsor miatt, azonban a felek most peren kívül megegyeztek, így az egyik napilap szerint a nevettetők munkával törlesztenek majd.

"Részben azért született egy peren kívüli megállapodás, mert azt mondtuk, hogy felesleges még három-négy évig elhúzni a pert. Csak nőtt volna a perköltség, az ügyvédi költség, és itt már túl sok pénzről lett volna szó... Nem láttuk ennek túl sok értelmét, úgyhogy végül is megállapodtunk úgy, hogy az mindenkinek jó legyen" - meséli a tabutv.hu riporterének Nacsa Olivér, aki szerint ennek ellenére nincs igazság az életben.

"Nem az a dolgunk, hogy bíróságra járjunk, nem vagyunk haragtartó emberek, és szerintem felesleges harcban állni bárkivel!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Nacsa, aki a kompromisszumos megállapodással látszólag nem csak a pénztárcáját, hanem a magánéletét is rendbe tette. Olivér még a pereskedés közepén, februárban jelentette be, hogy lefújja az esküvőjét, de úgy tűnik, hogy a megállapodás után már újra van esély a házasságkötésre.

"Részben azért halasztottunk, mert néhány dolgot rendbe akartunk még tenni, például ezt a per dolgot, mert fontos, hogy az ember nyugodtabban menjen neki egy ilyen dolognak. Másrészt meg közbejött egy betegség a páromnál, aminek sikerült a végére járni, szóval mostantól számítva már bármikor jöhet az esküvő!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Nacsa Olivér, aki viccesen azt is megjegyezte, hogy Bagi Ivánt nem szeretné meghívni az esküvőjére.