Pornisztán: hol nézik a legtöbb pornót?

Egy felmérés szerint a világ legszorgalmasabb pornó fogyasztói az interneten az amerikaiak, második helyezettek pedig a brazilok. A bronzérem pedig - most tessék megkapaszkodni - Pakisztáné!

Kína futott be a negyedik helyre, az ötödik Lengyelország lett az amerikai Alexa cég szerint, amely interentes kutatásokat végez.

A Karachi News című pakisztáni lap ennek kapcsán felidézi, hogy sokan Pornisztánnak csúfolják az országot és képmutatással vádolják a nyilvánosan szigorú muzulmán erkölcsöket hirdető társadalmát.

A lengyeleknél is kiverte a biztosítékot, hogy ilyen "előkelő" helyen végeztek és megelőzték például a skandinávokat, az olaszokat és a franciákat.

Egy külön felmérés szerint az internetet használó lengyelek 85 %-a bevallotta, hogy fel szokta keresni a pornó oldalakat. Zbigniew Izdebski szexológus professzor, aki 10 ezer lengyel internetezőt kérdezett ki szokásairól, úgy véli, a pornó oldalak látogatói általában nem pornófüggők, egyszerűen nem kaptak megfelelő szexuális nevelést, vagy még mindig úgy vélik: a tiltott gyümölcs édesebb.