Ihos József webkamerával ismerkedik!

Az egykor Kató néni szerepben tündöklő művész akkora internet lázban ég, hogy szinte a fél életét a közösségi portálok előtt tölti.

"Sok ismerős van, akikkel levelezünk, beszélgetünk, és bizony női rajongók is vannak!" - meséli a tabutv.hu riporterének Ihos József, aki a generációjából szinte egyedülálló rendszerességgel használja az internetet, és legfőképp azt a bizonyos arckönyves ismerőskereső oldalt. "Ha valaki engem személy szerint megszólít, és nem körlevelet, vagy olyan levelet küld, amit mindenki megkap, akkor az szerintem egy olyan személyes jellegű dolog, amire illik válaszolni" - taglalja az internetes sztártévé riporterének az ex-Kató néni.

Ihos József azt kedveli az internetben, hogy lehetőség szerint akár több százezer emberrel is meg lehet általa ismerkedni, azonban ki tudja, hogy mi mindenre jó ez a sok ismerős. "Az, hogy ezekből a kapcsolatokból mi lesz, az már nem a neten múlik, hanem a személyes kontaktus, vagy egyéb dolgok dominálnak!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Ihos József, akiről sokszor nem hiszik el, hogy tényleg hiteles a profilja.

"Van, akinek be kell bizonyítani, hogy valóban én vagyok. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy kérdezzen tőlem olyan dolgot, amit csak én tudhatok, de már olyan is volt, hogy megadtam a telefonszámom, de valaki például webkamerán keresztül is láthatott a távolból!" - meséli a tabutv.hu felvételén az előadóművész, akinek semmi oka nincs arra, hogy elbújjon az emberek elől.