Gesztesi Károly újra meghízott!

A magyar Shrek a Robin Hood musical kedvéért kapott jókora műanyag hasat, amivel körülbelül olyan súlyúra "hizlalták", mint amekkora pár éve volt.

A Tabu Tv is forgathatott a Robin Hood musical változatának próbáján, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. "Egy kikeresztelkedett papot játszom, aki jobban szereti a nőket és a bort, mint az egyházat. A való életben nem vagyok kikerekedett, a többiről pedig ne beszéljünk..." - neveti el magát Gesztesi Károly, aki a szerep kedvéért tetemes súlyfelesleget szedett fel.

"Ez egy műanyag mű has, amit látsz!" - mutatja a fehér tölteléket Gesztesi, de azonnal akad valaki, aki rácáfol a dologra. "Elárulom, hogy a Karcsi mindenhol egy has tömés hírét terjeszti, pedig nem: ez a hasa!" - meséli a tabutv.hu riporterének az oknyomozó színész, Hajdú Steve. "Majdnem akkorára nyomtak fel, mint amekkora voltam... olyan 135 kiló" - mondta el az internetes sztártévének Gesztesi Károly, aki nagyon élvezi a megnövelt testméretes próbákat.

A színész elmondta, hogy nem csak ezt a különleges szerepet szereti, hanem általában az ehhez hasonló szabadtéri produkciókért is oda van. "Jó a produkció, jó a zene, jó a szöveg és jó itt kinn a szigeten. Egyfolytában poénkodtunk, zrikáljuk egymást, nagyon jól elvagyunk..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gesztesi Károly, aki a három hetes próbafolyamat alatt leginkább a táncos lányokkal került közeli kapcsolatba.