Soma kispárnára kerül?

Pop-art stílusú portét készített Kovács Hajnal festőművész Somáról, melyet a Mamagésa Leánylakában helyez majd el. Soma arcmása a tervek szerint táskákra és kispárnára is felkerül. Soma családja körében nem aratott osztatlan sikert a kép-

Kovács Hajnal designer és festőművész főként női értékek megörökítésével foglalkozik. Ezért is esett a választása Somára, akit megkapó, karizmatikus személyiségnek tart. Hajnal tinédzser kora óta fest és már korábban elhatározta, hogy szeretné azokat az ismert nőket megfesteni, akik Magyarországon jelentenek valamit: nem csupán ismert nevek, celebek, de sokat adnak az embereknek művészetükkel, tehetségükkel és méltán tekintheti őket a többi nő példaképnek.

Soma kirakta ugyan a képet a konyhában, hiszen a lakásnak ezen részéhez passzol leginkább, ám a család nem fogadta kitörő lelkesedéssel, hogy az ő hatalmas képét lássák folyamatosan.

- Igazából ez egy Warhol stílusú kép, a méreteivel azonban vannak problémák - mondta el a NapiászOnline.hu-nak Soma. - A gyerekeim látnak eleget, nem nagyon akarnak még egy hatalmas vásznon is engem nézni. Az egyéb termékekkel, párnával, táskával kapcsolatosan a jogokat Szilágyi Gábor fotóssal kell majd egyeztetnie a festőnek, hiszen az ő képe nyomán festette ezt a képet. Ha engem valaki lefest, lefényképez azért, mert szeret, vagy mondjuk pénzt akar csinálni belőle, megteheti, ez ellen semmit nem tudok tenni, legalábbis jelen pillanatban így tudom. Épp most mesélték a barátnőim, hogy Madonna jogdíjat követel, mert használták az arcát valamihez. Ha kérhetek jogdíjat, mindenképpen meg fogom tenni. Az viszont biztos, hogy magamról soha nem készítenék és nem adnék el képet, ehhez nem lenne gyomrom.

További részletek a napiaszonline.hu-n.