5 tuti külső jegy, hogy tudd: párod nagyon kivan!

Sokszor csak úgy, egyszerű esti fáradtságunkra is mondjuk: Nagyon kivagyok. Aztán alszunk egy jót és reggel újult erővel ébredünk. De vannak korszakok, amikor ólmos fáradtság lesz úrrá rajtunk. Ilyenkor jutunk erőtartalékaink végére, aminek a vége betegség, depresszió, vagy éppen egy elképesztően nagy családi balhé lehet, amikor minden borul. Vedd észre idejében a jeleket!

5 olyan jel van, amit ha egyszerre észlelsz, akkor nagy a baj...
 1. Sanpaku szemek. Az arcdiagnosztikában használt szakkifejezést mindössze annyit jelent, hogy a szemhéj felső része lefittyed, az szemgolyó alatt a szemfehérje erősen kilátszik. Ez időszakosan is előfordulhat, de hogyha ez az állapot huzamosan fennáll, akkor bizony komoly pihenésre van szükség. Kiváló példa erre Robert Pattinson szeme a Twilight trilógiában... 
   
 2. Csapott, aszimmetrikus váll – púp. Arra utal, hogy túl van terhelve az illető, a terhek eloszlása nem egyenletes, megterhelő életszakaszban van az illető. 
   
 3. Erősen aszimmetrikus arc – erre mondják, hogy „szét van esve a feje” valakinek. Jó példa erre Paris Hilton arca –abból az időszakából, amikor rengeteg botrány középpontjában volt. Szép szép... csak asszimetrikus.
   
 4. Az állkapcsok görcsben – ez az emésztési problémákkal is összefüggésben álló stressz-tünet sokszor éjszakai fogcsikorgatásban, összezárt állkapcsokban, fogromlásban is megmutatkozik. Akinek hirtelen „eltűnik a szája”, vagyis csíkra összezárja, arról tudhatjuk, hogy vagy eltitkolni valója van, vagy nincs aki megértse, meghallgassa őt. 
   
 5. A haj elerőtlenedése, „Megerősödnek a forgók, lelapul, szétáll”. Ismered a nótát? Ha nem, hallgasd meg! „A lelkem is kivan, ha lelapul a hajam” – ez a megfigyelés nagyon is helytálló. Az erőtlen, gyenge, hullós haj igen gyakran éppen a lelki megterhelés miatt van. A stresszes napokon sokkal problémásabb a hajunk.Mi történik, ha mind az öt jel – de legalább ezekből négy – adott? Nagyon toleránsnak kell lenned! Főleg az alábbiakat kell szem előtt tartanod: 
Ezek a jegyek nem csak a pasikra, a csajokra is egyaránt érvényesek. A nők azonban hajlamosabbak csapkodással és túlzott fecsegéssel, „hisztivel” reagálni ilyen helyzetben, a férfiak pedig elfojtással és az abból adódó atombomba jellegű hirtelen felrobbanással próbálják egyensúlyba hozni magukat. Ha ilyet tapasztalsz, akkor ahelyett, hogy „fölveszed a kesztyűt” inkább próbálj megértően viselkedni. A hosszú távú párkapcsolat érdekében megéri! 

[kapcsolodo_cikkek]